A kormány várhatóan pénteken benyújtja az elszámolási törvényt az Országgyűlésnek. Az előterjesztést 16-án kezdik tárgyalni és 24-én szavaznak róla a képviselők – ezt nyilatkozta a Fidesz frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek. Rogán Antal a lap szerdai számában közölt interjúban elmondta azt is: olyan törvényt kell megalkotni, amelyben benne van, hogy mekkora összeg jár vissza a devizahiteleseknek, azt hogyan kell nekik folyósítani, illetve később mi lesz ezekkel a hitelekkel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
Felakasztja magát?Mert annak tényleg sokan örülnének...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@pbalage: 09:17 Ez igazán jólesett :) Nekem már csak az a kérésem, hogy a Rogán segítségétől mentsem meg az Isten !
pbalage
@JAJMÁR: képzeld, még arra is emlékszem, hogy nyírod a füvet a ház előtt, és még a közmunkások is kihagyják, mert szebb úgy, ha te szórogatod a kavicsot a fa tövébe. (mondjuk lehet, hogy nem pont egy fa volt, erre bevallom nem emlékszem)
JAJMÁR
@pbalage: 12:33 Ez így van, de nem a kavicsot, hanem a lenyírt fűzúzalékot rakom körbe a fák tövéhez, mert mindig fűösszeszedővel nyírom le, és egyenes sorokban, (Amazok meg rángatják össze-vissza a gépet) A fűzúzalék pedig tápanyag a fáknak, élőhelye hasznos rovaroknak, és nem nő alatta a fű.. A fölösleget pedig beviszem a kiskertekbe a sorok közé :)
bretagne
Már négy éve hitegetik a devizahiteleseket. Csodálom, hogy ők még nem unták meg. Balhézhatnának a Parlament előtt. De itt nagyon türelmesek az emberek. Még!
hattorihanna
@Vasárnapiiskolás: Hát,nem is tudom,de nekem holtában biztos megszépülne... ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.