A kormány várhatóan pénteken benyújtja az elszámolási törvényt az Országgyűlésnek. Az előterjesztést 16-án kezdik tárgyalni és 24-én szavaznak róla a képviselők – ezt nyilatkozta a Fidesz frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek. Rogán Antal a lap szerdai számában közölt interjúban elmondta azt is: olyan törvényt kell megalkotni, amelyben benne van, hogy mekkora összeg jár vissza a devizahiteleseknek, azt hogyan kell nekik folyósítani, illetve később mi lesz ezekkel a hitelekkel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
Felakasztja magát?Mert annak tényleg sokan örülnének...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hattorihanna
Felakasztja magát?Mert annak tényleg sokan örülnének...
pbalage
tehát ezután azok fognak törlesztőrészletet fizetni, akik nem is vettek fel hitelt, és nincs új úszómedencéjük, meg hasonló ökörségeik.

(bocs JAJMÁR, neked szívesen segítek, de a többinek nem)
KERKA
Miből fizetnétek kártérítést, hiszen a hasznot most b.ta el a Matolcsy ingatlanvásárlásra!!!
Pedig az a pénz a devizaárfolyamok közötti ingadozás haszna volt. Pénz kidobva az asztalon.
Másrészt meg húzódozik ez az ügy jobban , mint a rétestészta.
Harmadszor, meg nem lehet a törvény igazságos egyformán mindenkire, Mert aki 5 milliós autóval jár dolgozni a havi 80 nettóért (biciklivel is járhatna) azt még jól pofán is verném, mert a családja elől vette el a havi törlesztés összegét. Felelőtlen gané, nem is érdemli meg, hogy segítsen rajta valaki.
pbalage
@KERKA: az a gáz, hogy most már nem a családja elől veszi el, hanem egy másik család elől, amelyik család nem is vett fel hitelt. Az autó meg marad.
KERKA
@pbalage: Így gondolom én is:))

Javítok egy elírást: Pénz kidobva az ablakon ! ( nem az asztalon:))))))
nyanya001
Hányadszorra ígér ez a vagyonbevallási szélhámos ?
Persze a választás rohamosan közeleg, etetni kell a hiszékenyeket !
Vasárnapiiskolás
@hattorihanna: Ritka rusnya dög lesz a gülüből, ha mégjobban kidülled a szeme...:)
JAJMÁR
@pbalage: 09:17 Ez igazán jólesett :) Nekem már csak az a kérésem, hogy a Rogán segítségétől mentsem meg az Isten !
pbalage
@JAJMÁR: képzeld, még arra is emlékszem, hogy nyírod a füvet a ház előtt, és még a közmunkások is kihagyják, mert szebb úgy, ha te szórogatod a kavicsot a fa tövébe. (mondjuk lehet, hogy nem pont egy fa volt, erre bevallom nem emlékszem)
JAJMÁR
@pbalage: 12:33 Ez így van, de nem a kavicsot, hanem a lenyírt fűzúzalékot rakom körbe a fák tövéhez, mert mindig fűösszeszedővel nyírom le, és egyenes sorokban, (Amazok meg rángatják össze-vissza a gépet) A fűzúzalék pedig tápanyag a fáknak, élőhelye hasznos rovaroknak, és nem nő alatta a fű.. A fölösleget pedig beviszem a kiskertekbe a sorok közé :)
bretagne
Már négy éve hitegetik a devizahiteleseket. Csodálom, hogy ők még nem unták meg. Balhézhatnának a Parlament előtt. De itt nagyon türelmesek az emberek. Még!
hattorihanna
@Vasárnapiiskolás: Hát,nem is tudom,de nekem holtában biztos megszépülne... ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.