"Lehet, hogy az Együtt-PM frakcióülésén a drog és az alkohol fontos kérdés, de a Fidesz frakcióülésén egyik sem lesz téma" - reagált az Együtt-PM szerda délutáni tapolcai demonstrációjára közleményében a kormányzópárt. Az ellenzéki frakciószövetség aktivistái a Fidesz-tanácskozásnak helyet adó szálloda sorompójánál egy molinót tartottak a magasba, amelyre - a nemzeti italboltokról szóló sajtóhírre utalva - azt írták: "Nem elég a dohány, a szesz is kell?".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cukkini
Akad, aki tagad, és mégis tehetséges. Nem nevetséges, hanem Istennel szövetséges. Egységes kétharmad bárkit letámad szeretetből, s hízelgésből.
Ők értünk vannak, tehát nincs értelme haragnak. Ők bennünket szolgálnak rabszolga módra.
silber13
@Cukkini: És te el is hiszed, sőt vallod ennek a marhaságnak az igazságát? Komolyabb embernek gondoltalak, de látom, tévedtem. Ne is haragudj, de aki azt írja egy gülü szemű Rogánra, hogy Istennel szövetséges, annak valami hibádzik, agyászhoz kellene fordulnia!
Akkor a tolvajlás ilegfőbb irányítója maga a Teremtő ugye?
coyote3
A cím helyesen : rogán tagad és hazudik.Mondjuk mindkettő vastagon jellemző erre a szakonyfalui suttyóra.
Cukkini
Antal, ne játsszál a hanttal mert a szemedbe pottyan, és "rottyan" a faág? Ide nyalok, oda nyalok, de írásaimért felelősséget nem vállalok. Írásaim meseszerűek, s nem hűen tükrözik vissza a magyar valóságot? Szeretem magyarországot. Etetem nyelvén keresztül Magyarország összes eszes lakóját, hisz zakóját az ember nem a gombokhoz varratja meg? Vagy igen?
Cukkini
Rogán Antal Magyarország lakója azt hiszi, hogy őt egy kicsi gólya hozta, és pottyantotta le valahova, ahová érte mentek a szülei? Hát ezért mozognak megértően, tőlem független ritmusra Rogán fülei?
Ki mustra vizet iszik, az jobban teszi ha a vécé közelében tartózkodik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.