Másfélszeres áron vásárolta meg az Eiffel Palace irodaházat a jegybank - az atlatszo.hu információi szerint. Ez azt jelenti, hogy az offshore hátterű cég 4,6 milliárdot kereshetett az ügyleten. Az ügylet kapcsán Rogán Antal Híradónk kérdésére azt mondta: ő megérti, hogy a Nemzeti Banknak új irodára van szüksége. Mindeközben újra a jegybank költéseit vizsgálta volna a költségvetési bizottság, de sem Matolcsy György, sem Varga Mihály miniszter nem ment el a meghallgatásra.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Aszonta vicctor még 2010 ben: Idézet.

"Véget vetünk az offshore lovagok világának"

Hát látjuk mennyire. Ostoba fideSS birkák, ez a lufi is kipukkadt mint az összes többi.
lajospapa
Ebben nem az a kérdés, hogy olcsón vagy drágán vették-e. Illetve nem csak ez a kérdés. hanem az, hogy minek? Az a kérdés, hogy először azért vették, mert jó befektetés. Azaz nyerészkedésre, ami nem bűn, ha valaki a saját ...-val veri a csalánt. De a Magyar Nemzeti Bank nem a nyerészkedésre alapíttatott. A veszteségre sem. Aztán kiderült, hogy égetően szükség van többlet irodahelységekre, mert a menedzserasszisztens lányok már kénytelenek a főnök urak ölébe ülni helyhiány miatt.Nem illik hol ezt , hol azt mondaninem ezt várom el azoktól aki soha nem hazudtak!
Az már csak a vitézkötést szaporítja a kutya farkán, hogy a pletyka szerint sokért vettük, igen nagyon utált offshortól. Mért ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.