Több mint hétszáz, Afrikából és a Közel-Keletről érkező menekült halhatott meg az utóbbi hét során a Földközi-tengeren, ezzel együtt az idén már közel háromezren vesztették életüket menekülteket szállító hajók elsüllyedésének következtében - jelentette hétfőn a Nemzetközi Migrációs Szervezet

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Azokkal sem lesz több bajunk. :)
(Kínába szárazföldön menekülhetnének.)
Yoda69
@verőce21: Ritka nagy barom vagy. Meglatszik hogy fideSSes hugy kering az ereidben. :)
verőce21
@Yoda69: De nagy emberbarát vagy! Ezek az iszlámok azért jönnek Európába, hogy alkalmas időpontban karddal, szikével, beretvával aprítsák az európaiakat.
Inkább a saját fajtádat kellene sajnálni!
Yoda69
@verőce21: Latom szereted beskatulyazni az embereket.
Szerintem meg ezek a menekultek nem gyilkolni jottek volna, hanem tobbek kozt olyan diktatorok elol menekulnek mint orban. Csak mig nekunk megadatik utlevellel, penzzel es eletcellal menekulni, addig ezek a szerencsetlenek az eletuk aran menekulnek, es sajnos legtobbszor nem sikerul nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.