Ha minden rendben lenne a magyar állampolgársági igénylésekkel, akkor nem indult volna 256 ügyben nyomozás.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Okés ! Én viszont - mint betelepített német ősök leszarmazottja, időközben keveredve némi amerikába emigrált ősökkel is - megelégszem a német, vagy a jenki nyugdíjjal, mondjuk az átlaggal !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Okés ! Én viszont - mint betelepített német ősök leszarmazottja, időközben keveredve némi amerikába emigrált ősökkel is - megelégszem a német, vagy a jenki nyugdíjjal, mondjuk az átlaggal !
Fradigege
Azért kapnak magyar nyugdíjat, hogy a kismagyarországiak minél több járulék befizetőt szülhessenek. Így belefér, csak még a járulék befizetőket be kéne várni. Ez az indoklás.
Szimba
@darwin: "2012. július 15-től módosult a határon túli magyarok magyarországi egészségügyi ellátásának támogatásáról szóló 59/2007. (XII. 29.) EüM rendelet. A rendeletben szereplő egyes - magyarországi - egészségügyi ellátások után a rendeletben meghatározott mértékű támogatást az Ukrajnában és a Szerbiában élő magyar nemzetiségű betegek igényelhetik. Közlemény.

A módosított rendelet értelmében a magyarországi egészségügyi ellátás támogatására vonatkozó kérelmet a beteg, vagy a beteg írásbeli meghatalmazása esetén a hozzátartozója vagy a kezelőorvosa személyesen vagy postai úton nyújthatja be a beteg lakóhelye szerinti országban az ellátást megelőzően az erre kijelölt szervezetnél.

Ez a szervezet Kárpátalján a magyarországi Kőszikla Alapítvány, a munkácsi Keresztyén Egészségügyi Központ bevonásával.

Kárpátalján a Keresztyén Egészségügyi Központ munkácsi és tiszaújlaki intézményeiben történik a magyarországi gyógykezeléshez támogatást igénylő kárpátaljai magyar nemzetiségű betegek ügyeinek teljes körű intézése." www.erdely.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2833
"
szöszmösz
Ükig vissza menően betelepített sváb vagyok . Én német nyugdíjat szeretnék :) Állampolgárságot nem kérek és még szavazni sem fogok a németeknél, habár tökéletesen, de magyar tájszólással beszélem a németet.:)
Gyuri Géderről
@Toby: Azzal én is megelégednék. De az említett két országban nincsenek olyan balfasz vezetők, mint nálunk, akik olyan egyezményeket kötnének velünk, mint mi az ukránokkal.
mariaberta
Miért, miért, hogy ha arra kerül a sor, a fideszre szavazzanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.