A skót volt az első függetlenségi népszavazás az unióban, de van még néhány tartomány, ahol a lakosság legalább egy része támogatná, ha a lakóhelye elszakadhatna a régi államától. A katalánok még a skótoknál is eltökéltebbeknek tűnnek.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nagyon örülök, hogy nem gyengül meg Nagy-Britannia. Nehéz idők elé néz a világ, Putyin és az iszlám szélsőségesek komoly veszélyt jelentenek, csak egy egységes Nyugatnak van esélye a túlélésre. A nacionalista politika, a széthúzás eddig soha nem vitt jóra.
verőce21
Sajnálom a skótokat! Az a nemzet, amely önként lemond az önrendelkezéséről, függetlenségéről, soha nem fogja másoktól azt visszakapni!
Yoda69
Jol dontetottek a skotok, es orulok hogy tobb a racionalisan gondolkodo kozottuk, mint a populista lozungokat beszopok. Bar nalunk is igy lenne, csak sajnos mi meg messze vagyunk az EU atlagtol e teren.
Biztos vagyunk benne orban is nyomna az elszakadast, csakhogy o is tisztaban van vele, az elszakadas utan masnap mar allamcsodben lenne az orszag.
Desischado
Sokkal több gondjuk lett volna az elszakadással, jobb ha egyben maradnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.