Magyarország lesz a 2020-as foci EB egyik társrendezője – így döntött az UEFA. Az addigra megépülő 68 ezer férőhelyes Puskás stadionban három csoportmeccset és egy nyolcaddöntőt játszanak majd. Egervári Sándor szerint ez komoly elismerés az egész országnak. Várhidi Péter is osztja kollégája véleményét, de szerinte a válogatottra addig még nagy munka vár, ha ütőképes magyar csapatot szeretnénk. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Sanyika !!! Már nem kell nyalni, a pénzt megkaptad a Vikitöl !!!
joopapa
Azért akartak EB-t rendezni hogy hosszú évek után legalább kijussunk az EB-re! Akkor kéne VB-t is rendezni akkor oda is kijutnánk!
volvós
@joopapa: Csakhogy bakot löttek, az uj szabály szerint több ország
rendezi, igy csak a " focisták " juthatnak ki, a falábuak NEM !!!
coyote3
Egervári, Várhidi, Csank, Mezei, és a többi "komoly" szakember. A magyar "foci" haszonélvezői és sírásói...
silber13
Várhidi rebegi: "...szerinte a válogatottra addig még nagy munka vár, ha ütőképes magyar csapatot szeretnénk..." Mert tán átnyergelnek baseballra, vagy jégkorongra??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.