Nyilvános ingatlankereső oldalon is hirdették Szijjártó Péter külügyminiszter frissen vásárolt luxusvilláját – írja az Index.

Az épület kertjében az Ingatlan.com képei szerint van medence, ami 12-szer 5 méteres, fűthető mozaikcsempével ellátott, de tartozik hozzá jakuzzi és finn szauna is.

A frissen külügyminiszterré kinevezett Szijjártó az RTL Klub szerint 167 millió forintért vette meg a 400 négyzetméteres luxusvillát Dunakeszin. A most megtalált hirdetés szerint az irányár 198 millió forint volt, tehát ha az RTL Klub információi helyesek, a külügyminiszternek sikerült alkudnia.

Nézze meg Szijjártó luxusvilláját belülről!

Nézze meg Szijjártó luxusvilláját belülről!

133 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Láttátok a fűtött medencét? Na erre találták ki a rezsicsökkentést nem a csóresz melósnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@szandokan: Tudod jól, hogy erre semmi szükség, hiába gúnyolódsz. De szerintem van annyi eszed, hogy képes vagy udvariasabban fogalmazni, már csak a jóneveltség okán is. Újabban nagyon durva, és faragatlan vagy időnként! Ezen lehet változtatni, mi sem mocskolunk téged.
szandokan
@Desischado: Hogy nem mocskol engem senki? Azért erre ne fogadj nagy összegben. Burkoltan legalábbis benne vagyok a top 5 - ben:-))
Yoda69
@szandokan: Itt senki nem mocskol teged, legalabbis en meg nem olvatsam, hogy mocskolnanak. Az mas hogy nem orvendessz tul nagy nepszerusegnek az onfenyezos, es bekepzelt stilusod miatt.
szandokan
@Yoda69: Elég az, hogy még mindig Fidesz párti vagyok, nem kell ehhez az önfényezés.
Yoda69
@szandokan: Ez nem partfuggo. Egyik legjobb baratom szinten fideszes megsem szidom e miatt. Jokat szoktunk vitatkozni, majd az ido meggyozi ot is es valoszinu teged is.
szandokan
@Yoda69: Majd látjuk. Egyenlőre a baloldal nem győzött meg csak arról, hogy még egy jelöltet sem tudnak előállítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.