Lázár János nem válik meg tanácsadójától, Zoltai Gusztávtól. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a nol.hu-n pénteken megjelent interjúban úgy fogalmazott, a tanácsadást "nem haveri mutyinak tekinti".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Most a guszti vagy jól csinálja a dolgát ott alfélen, vagy feleznek a lóvén a lézerrel :-))
bretagne
Kb fél év múlva megváltozik a véleménye.
silber13
Egy normális ( ismétlem: normális! ) miniszterelnök ilyenkor azonnal és szemrebbenés nélkül megválik ettől a renitens miniszterétől és páros lábbal rúgja ki!
Yoda69
Akkor most ki a fideSS vezere es Magyarorszag ME-e? orban vagy lezer?
Nekem nagyon ugy tunik, orban ugat, de lezer harap.
Yoda69
Mellesleg ez is csak egy szipmatia kelto cicaharac, mint volt sarlos es lezer kozott. Az is hogy kifujt miuatan az ellenzek rajott cselre.
Senara
Lázának tanácsadó , ne már . eddig azt hitte nála a bölcsek köve . Ja azt lenyúlta a szertárból nem tudván az is másolat :-)) Lázár védte az emlékművet , amit Zoltaiék elleneztek , megkapta a 30 ezüstöt , hogy csendben maradjon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.