Bárándy Gergely, az MSZP országos etikai bizottságának elnöke szerint az MSZP akkor jár el helyesen, ha nem áll be Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) főpolgármester-jelöltje mögé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Amíg az MSZP csak egy Falust tud kiállítani addig el kellene gondolkodni hogy vajon mi a helyes. Az MSZP nem akar nyerni az egy dolog- de az embereknek elege van Tarlósból és a többiekből
soljanka
Ezek mind meghülyültek, vagy igaziból Tarlós és Orbán pártiak.
Még mindig nem értik, hogy miért lettek elzavarva.
nyanya001
Szomorú, hogy ilyen az ellenzék!
De mégis ki mögé akarnak beállni ?
A Fidesz meg röhög a markába !
verőce21
Inkább mondanák neki, hogy kurva elfoglalt vagyok - vagy fordítva?
KERKA
Csak egyszer tudna már az MSZP egy egységes, mindenki által elfogadott nézetet nyilatkozni. Úgy viselkednek, mint akik nem is akarják leváltani a Tarlóst.
Most is azt kérdezem amit a választások előtt Mesterházitól: MI A CÉL???

Na ezért áll az MSZP 10 %-on az összevissza beszéd miatt. Nagyon nem tetszik.
Hofipisti
Az MSZP ezen döntése az utolsó előtti!!! Az utolsó már csak a párt megszűnése lehet. Ha ragaszkodnak ehhez, már teljesen felesleges új székházat keresni, további nyilatkozatokat tenni, bármit is ígérgetni. Ez a harc (lesz) volt a végső kedves elvtársak!
Az országgyűlési választások előtt ragaszkodtak vélt "nagypárti" jogaikhoz, s a miniszterelnök-jelöltséghez, azok után, hogy Mesterházi képtelen volt a 2013. 10. 23.-i összefogást követelő tömeg "élére állni" képtelenek voltak belegondolni abba, hogy tagjaik sorából nem tudnak öt kormányképes embert előállítani. Most pedig, 2018 távlatáig - ha egyáltalán lesz akkor választás - még mindig a saját - ma már sehol nem létező - nagyságuk "fényében" önállóságukat hangsúlyozzák ahelyett, hogy a maguk még megmaradt szavazatait letennék a nép érdekének oltárára, s megkísérelnék a mostani, de várhatóan a közeljövőben még inkább elszabadult hajóágyú-jellegű rendszert fékezni megkísérlő fővárosi vezetést megszerezni.
Ha ragaszkodnak ehhez a meggondolatlan, önkritikátlan, az aktuális feladatot felismerni képtelen öngyilkos döntésükhöz, hát tegyék! A választók velük többet nem lesznek kíméletesek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.