A civil társadalom és a demokratikus jogállam állapotáról, valamint az egyetemes emberi jogok hatékonyabb érvényesítésének lehetőségeiről beszélt Tóbiás József és André Goodfriend.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Az MSZP fővárosi polgármester-jelölttel kapcsolatos legutóbbi döntése után nagy valószínűséggel ez volt Tóbiás utolsó neves külföldi diplomatával való hivatalos találkozása. Azon túl, hogy Tóbiás pozíciója egyébként is kérdéses erkölcsileg (képviselői költségtérítései kapcsán), a párt Bokros támogatását elutasító döntése - véleményem szerint - az utolsó, ezt már csak a roló lehúzása követheti. Persze a legnagyobb bűn nem a párt érdekeivel áll szemben, henem a demokratikus ellenzék érdekei ellenében való döntés. Ha ez még egy napig fennmarad, ismét úgy értékelhetjük, hogy a szocik segítik a Szeretett Vezetőt "királysága" végső kiépítéséhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.