A rezsicsökkentés folytatása, a devizahitelesek megsegítése és a munkahelyteremtés együttesen teremthetik meg a családok egzisztanciáját a Dunaújvárosban kampányoló Kövér László szerint. Bokros Lajosról is volt egy-két szava.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A szabadságharc eme szakaszában az "ereszd el a bajszomat hadművelet" megindult. Ó mily felemelő lehet mindig az ellenfelet fi...ni!
nyanya001
Te szellemi toprongy !
A Bokrosnak a tornazsákját sem vihetnéd !
tivoli
Én azt gondolom, hogy a fidesznek is jól jönne Bokros népszerűsége. Jól megcsavargatná a pestiek nagylábújját, minden beruházást velük fizettetne meg, a közlekedés díját, a lakhatást, a rezsit duplára emeltetné, bankokat megmentené oszt még be is magyarázná, hogy ez elkerülhetetlen kiigazítás, a várost gatyába kell rázni. Hát nem tiszta kényelem? A kormánynak a kisújját se kéne mozdítani, a költségvetés rendbe hozva, hiszen a lakosság ezt akarta. Egyszer már eljátszotta Bokros az országgal, Vagy nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.