Orbán Viktor, a saját propagandája szerint családbarát, családcentrikus atya alapvetően egy sajnálandó, szánandó, szerencsétlen kókler. Olyan, aki a gyermekeire is csak akkor számíthat, ha erre törvényt hozat. Úgyhogy a következő törvény az lesz, hogy a gyermek, minden nap, adott időt köteles beszélgetni a szülőkkel. Akkor talán Orbán Viktorral is szóba áll majd otthon valaki.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Biztos érdekes lehet Orbán lelkivilága, hogy fejlődött ki a felcsúti maradóna, a köpcös napóleon, de fontosabb most, hogy őt és rendszerét mihamarabb megtagadja a társadalom.
Inkább érdekelne, hogy miért is kellett törvényesíteni, hogy a gyereknek kötelezően gondoskodnia kell a szüleiről. Másra nem tudok gondol, minthogy Orbán jövőképébe a nyugdíj nem fér bele. Abban a társadalmi körben, amiben ő él és akiket képvisel ez még megoldható dolog lesz, hisz olyan vagyonokat halmoznak fel, amiből több generációs családfájuk meg tud élni a nélkül, hogy egy percet is dolgoznának. A nagy kérdés, hogy a társadalom többi tagjával mi lesz.
Kommunikációjuk ellenére biztos vagyok benne, hogy az egészségügyet is az öngondoskodás irányába terelnék, azaz fizetni kell majd mindenért. Persze eddig is volt befizetés, de működött a szolidaritás elve. Orbán világában pedig szegény és gazda majd ugyanazt az ellátási díjat fizeti. Hogy mivel magyaráznák ezt? A szegény azért szegény, mert nem tanult, nem képezte magát. A gazda azért gazdag, mert időt szánt a tanulásra, szorgalmas volt. A képletből csak azt felejtik ki, hogy a család lelki és anyagi háttere meghatározza a gyermek jövőbeni lehetőségeit. Azaz a módosabb, kiegyensúlyozott családi hátterű gyermek hatalmas előnnyel indul a szegényebbhez képest.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@GeoCravker: Nem bántani akarjuk, csak a neki járó "tiszteletet" szeretnénk ha megkapná. Mondjuk kiutasítás vagy pár év börtön.
GeoCravker
@human: A gondatlan károkozás alsó hangon megállna. De Antall is szobrot kapott és nem börtönt. Holott ezermilliárdokban mérhető kárt okozott.
magyarbakancs
Az egész politikája szerencsétlen.
Olyan emberekkel veszi körül magát kinek tud parancsolni és nem kritizálják.
A nagy többség nem keres annyit ,hogy még szüleiről is tudjon gondoskodni.
Az öngondoskodású nyugdíj rendszert nem kellet volna szét lopni.
Mert a szlogen az volt meg védjük a nyugdíjakat.
Most meg gyerekeknek kel gondoskodni törvényben a szüleiről.
coyote3
A hájas malacot -elmondása szerint- apja jónéhányszor alaposan elpiccsantotta alaposan. Talán semmit sem tud egy igazi szülő-gyerek kapcsolatról...
GeoCravker
@magyarbakancs: Selmeczi lett a hazugságmegvédési gőp...a, minthogy kiderült: semmi baj nem volt a manyup-cégekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.