Kampányvideóban állt ki a fideszes zuglói polgármesterjelölt mellett Müller Péter író, aki erről és "jobboldaliságáról" is mesélt a Heti Válasznak. Az is kiderült, hogy a "magyar Coelhóként" emlegetett író nem nagyon ismeri névadója műveit, de amit olvasott, azzal sem érzett rokonságot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha Muller Peter ismeri azt az embert, aki mellett kiall, akkor en elhiszem Neki, hogy o lesz az az ember, aki javithat Zuglo megtepazott sorsan, Mullert minden teren hitelesnek tartom, nemcsak, mint irot, de mint a csaladunk regi baratjakent is...

(A szarszoi polgi is fideszes, es csodakat tett a kozossegert, Szarszo felviragoztatasaert, hiszen vannak kivetelek is. Ot valoszinu most is megvalasztjak, ha indul. Ugyanigy nyilatkozott egy szarszon elo rokonom is errol a polgarmesterrol - sajna a nevet elfelejtettem -, hogy az egesz falu szereti es tiszteli, amiert ejjel-nappal a kozert dolgozik. O is a kivetelek koze tartozik...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.