Schiffer András nevetségesnek nevezte, hogy miután Falus Ferenc hétfőn visszalépett a főpolgármester-jelöltségtől, azok a baloldali pártok, amelyek támogatói voltak, Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom főpolgármester-jelöltje mellett álltak ki.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Az is nevetséges lenne ha kedves schiffer úr meg a kisgömböctől kapna titokban mgyoróra valót...vagy az nem lehet? Az ő szivecskéje juttatások nélkül is narancsra vágyik?
coyote3
Ha ez a schiffer nevetségeset akar látni nézegessen bele a tükörbe...
Vizual
valamikor még a 2010-s választások ekőtt voltak akik kétségbe vonták, hogy Shiffer Orbán ellenében politizál. De lehurrogták. Most is megteszitek ? Mert az nyilvánvaló, hogy a duma mellett az ő "álldásos tevékenysége és bomlasztása" hozzájárult a bal oldal bukásához. Igy könnyű volt igazat hazudnia ha nem volt retorzio. Most pár évet, ugy egyedüli ellenzékként fogja magát okosságokkal etetni. Meg bennünket.
Senkinek nem tünt fel, hiába ugattunk, hogy mint Orbánb ügyvédjének titoktartási kötelezettsége van. Hát megtartotta.
KERKA
Schiffer néha olyanokat mond, hogy kiakadok, mint az ötvöskinga.Időnként az a benyomásom, hogy a Fidesz szekerét nyomja.
Volt rá idő, amikor a Bokros annyi pénzt tudott megspórolni, hogy a Fidesznek sikerült 2 kézzel szétszórni.
Nil
@KERKA: sajnos igazad lehet - csak azt lenne jó tudni hogy miért fidesz párti- azon túl hogy pont ugyanúgy vezeti a pártját ahogy Orbán
KERKA
@Nil: röviden: rokonlelkek:))
Talán éppen az ő megnyilvánulásai miatt mentek át többen az Együtt PM-be-( ez csak az én véleményem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.