Újabb kérdéseket tesznek fel Navracsics Tibornak az Európai Parlament (EP) kulturális bizottságának képviselői, egyelőre nem döntöttek arról, támogatják-e – közölte csütörtökön egy neve elhallgatását kérő forrás.

A bizottság képviselőcsoportonként csütörtök délután háromig 2-2 kérdést fogalmazhat meg az oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekért felelős biztosnak kijelölt magyar politikusnak. A kérdéseket a bizottság Martin Schulz EP-elnökön keresztül küldi meg Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság megválasztott elnökének, majd hétfőn délután a teljes kulturális bizottság összeül Brüsszelben.

A külföldi sajtóban

Navracsics Tibor ígéretet tett, hogy nem lesz Orbán Viktor "trójai biztosa" – tudósít a magyar politikus szerdai európai parlamenti (EP) meghallgatásáról csütörtöki kiadásában Belgium második legnagyobb példányszámú francia nyelvű napilapja, a La Libre Belgique.

A lap kitér arra, hogy az újságírók nehéz döntésre kényszerültek, mert a két legvitatottabb jelölt, Navracsics és a spanyol Miguel Arias Canete meghallgatása egy időben volt. A tudósítás szerint mindkettejüket "kivont kardokkal" várták az EP-képviselők, és érezhető volt a feszültség az épület folyosóin.

Ezzel szemben a magyar biztos a belga lap szerint gyorsan leszerelte a szkepticizmust és az ellenségességet, önként ment elejébe a próbálkozásoknak, hogy megpróbálják bezárni a "szabadsággyilkos Orbán Viktor fegyverhordozója" feliratú skatulyába.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@herczeg0210: Orbán nem hagyja az árok szélén, ne aggódj! Majd kreálnak neki egy friss főminiszteri státuszt.
tivoli
@herczeg0210: @m.macskosz: Majd lesz külügyér, Szíjjártó úgyis kompromittálta magát.
DR Eric CARTMEN
@tivoli: "kompromittálta magát"- ??? Megmondta, papíron be tudja bizonyítani, hogy a papa-mama adta azt a 12, illetve 15, vagyis 22 milliót, hogy megvehesse a 400, illetve 700 négyzetméteres hétvégi házát. (mellesleg azzal most nem is foglalkoznak, hogy ez már a 4. AZAZ NEGYEDIK háza) a másik hármat is apu-anyu vette?
kata53
@herczeg0210: Navracsics mint közmunkás! Na erre kiváncsi leszek! Bár csak ott tartanánk!!!
tivoli
@DR Eric CARTMEN: ma, 15:07
Már a felszín meg van kapargatva. Most már csak a jóindulaton múlik, hogy hány évet kapnak.
m.macskosz
@tivoli: Hány éves vagy, Királyfi, hogy még hiszel a mesékben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.