Az elmúlt négy évben a magyar gazdaságpolitika egyik alapja volt a termelő beruházások támogatása – hangsúlyozta Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője pénteken Budapesten, a Rondo Hullámkartongyártó Kft. jubileumi ünnepségén és új beruházásának átadásán.

Az olyan cégek, mint a Rondo osztrák anyacége azért is szívesen látottak az országban, mert  termelési kultúrát, tudást és tapasztalatot hoznak, amitől a magyarok lesznek gazdagabbak – tette hozzá, és megemlítette, hogy a Rondo példáját az elmúlt években több száz cég követte Magyarországon.

Ennek eredményeként  a foglalkoztatottság Magyarországon lényegesen magasabb, mint négy évvel ezelőtt, de sokat kell még küzdeni azért, hogy a foglalkoztatási ráta elérje az ausztriait vagy a németországit – mondta. Rogán Antal megjegyezte, ehhez még több, a Rondóéhoz hasonló beruházásra van szükség. Ezeket a beruházásokat a kormány a jövőben is támogatni kívánja, az önkormányzatokat pedig arra ösztönzi, hogy a saját eszközeikkel segítsék a termelő beruházások megvalósítását – hangsúlyozta  a frakcióvezető.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Az elmúlt négy évben a magyar gazdaságpolitika egyik alapja volt a termelő beruházások támogatása "- Azt melyik , hol?? Stadion??? Foci???
tivoli
Ja, mint a kishantosi bevetem, kiszántom, kitrágyázom, betrágyázom. Enyém, vagy tied. Ki fizeti a munkálatokat? És miből fog megtérülni?
hetöndöe
Ja Tónyókám,csak a Rondo se magyar,ti meg ezeket üldözitek állandóan és szabadságharcoltok ellenük.A munkahelyteremtéshez meg balfaszok vagytok,csupán közpénzek elköltésének a garmadával tudtok,azt sem termelőmunkára.
Toby
Öregszel, Rogán, ez természetes, de miért kell állandóan hülyének mutatnod magad ?
Gond van a lakóparkoddal ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.