Végbéltükrözést is bevállalnak, keresztül-kasul szelik az országot egy telekocsissal, őt is megbüntetik, de útközben is megállnak több helyen, azokat is megszórják bírságokkal, papnak öltöznek be, és így mennek egy jót enni étterembe, majd jön a sok tízezres vagy százezres büntetés. A revizorok bárhol felbukkannak, de nem tudják, hogy a zumbát nők űzik. Csodálkoznak, hogy sokan megvetik őket. A karakán ügyvédekkel meggyűlik a bajuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
A kutyám minden bokornál megáll. Lehet, hogy ő már az álruhás NAV-osokat kiszimatolta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@szandokan: Csak nem belekötöttek a gyerekeidbe?
soljanka
Ha ebben az országban az APEH jól végezte volna a dolgát, akkor Svájc kullogna utánunk.
Desischado
A nagy halakat békén hagyják, akik milliárdokat csalnak el, de a kisembert 100 ft-ért is vegzálják! Mert Magyarország jobban teljesít!
világlátó
Ideje lenne megtudni, időarányosan hogy is áll a Horváth András volt NAV munkatárs által átadott " zöld dosszié " vizsgálata.
Olyan csend van róla, hogy óhatatlanul arra gondolhatunk, mélyen eltussolták a feltárt adócsalásokat, amelyek ezer milliárdos kárt okoztak az országnak a hosszú évek során. A Nav ellenőrök érdekeltek a csalások feltárásában, ezért minden eszközt és módszert bevetnek az eredmény érdekében. hatékony, de a módszerek közül több visszataszító és olyan dacot szül, aminek a célja, a kivetett bírság visszaszerzése méghozzá többszörösen.Ez a versenyfutás nemzeti sport már nálunk is.
Bercifiu
A kisembereket figyelik. A gruppi internetes vásárlásnál, nincs számla, sem az árúról, sem a szállítás költségéről.
tivoli
@soljanka: október 3., 22:15
Ha ebben az országban olyan jó volna az adózási morál mint Svájcban, lehet, hogy tényleg kullognának utánunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.