Amire a nemzet pocakos focihuszára ráveti mohó tekintetét, az rögtön átalakul stadionná, vagy úgy csökken, hogy közben növekszik, mint az államadósság. Esetleg átalakul a haveri kör érdeki szerint közpénzből magántőkévé, trafikolódik, mutyisodik. Ha pedig

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@miazavalami: Cibálgatod az oroszlán bajuszát?!
miazavalami
@m.macskosz: Már nem.:-)
Még a tavaszon tettem fel pár kérdést fent nevezett úriembőőrnek. de kivágtak mint macskát a klozetra, pedig akkor nem is voltam másnapos és nem volt hányingerem. Na azóta már lett.:-)
nyanya001
Központi Statisztikai Hivatal az új módszertani átállás miatt tájékoztatást adott ki, mely ennek kapcsán emlékeztet arra, hogy a nyugdíjvagyon 2011-es átvételét a korábbi, ESA95 módszertan szerint bevételként kellett elszámolni. "Ebből adódott, hogy 2011-ben a mintegy 2700 millárd forintos magán-nyugdíjpénztári eszközátvétel nagymértékben javította a kormányzat egyenlegét, és a statisztikában jelentős GDP-arányos többletet okozott" - jegyzi meg a KSH.
bakegya
Nem kell aggódni -le se szarja a nyugdíjkérdést- mert abba belebukna,mint ahogy az oktatást és egészségügyet is.Szociális érzékenysége 0-mert ha lenne nem szinpadi önkielégtésekkel kényeztetné magát naponta többször.Ja hogy kampányol,még román földön is...hát onnan pedig csakkk a feketén dolgozó szavazói körét gyarapíthatja a hazai munkanélküliek bosszantására-abból nyugdíj nem lesz.oRBÁN ÉRDEKE AZ ÁLTALA FELSZÁMOLT BIZTOSÍTÁSI RENDSZER ADÓBA NYOMÁSA ÉS EZT ADDIG TARHATJA FENN A KÉTHARMADOSOK ÁRULÓ CSAPATÁVAL AMEDDIG VAN KIKEZ ÁTVÁGNI,LENYÚLNI,KISEMMIZNI...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.