Van az a szakma, amihez képest a sertés inszeminátor is kényelmes bizalmi állás. Mi mondjuk nem szívesen lennénk felszerszámozott igásaktivisták.

Baján viszont nem kívánságműsor foglalkoztatottság: ha kampányról van szó, a helyiek akár lónak is beállnak. Fercsák Róbert, a város fideszes polgármester-jelöltje ilyen emberi fogatokkal húzatja a plakátját, mint ezen az olvasónk által küldött fotón is látható.

Fotó: Olvasónktól

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
A lófiú meg a lónő mit kap cserébe? Lóf...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Azt hiszem kedves Bajaiak, hogy Jelky András, városotok legendás szülötte - ismerve mostani cselekedeteiteket - forog a sírjában!
mate03
@Meine Ehre heisst Treue: Nem tudtad? Ez a legújabb ,közmunka (fideszmódra) !
világlátó
Tisztelt Mindannyian ! Ma olyan híreket kaptam, amitől egészen a remény hatja át ifjú lelkemet. Baján jó esély van arra, hogy újra normális életet élhessen minden bajai polgár. A program reális, nagy tapasztalatok alapján készült, jut feladat fiatalnak és élete virágjában lévőnek, de a szép koruaknak is egyaránt. Ami a legszebb, legprogresszívebb, legszimpatikusabb az a gyűlöletkeltéstől , a megosztástól, a pártoskodástól való mentesség üzenete. Baja a bajaiaké, mindenkié, aki ott él, ott született, vagy ott akar élni. Az adottságok kiválóak, a remény , hogy a város vezetése és a velük együttműködők is kiválóak lesznek reális, Ígyz előbbi megjegyzésem, mely szerint üzenhetnek a fidesznek, jó lesz, ha figyelnek Bajára, mert az ország városai úgy is figyelnek erre a nagyreményű Duna parti városra. Kívánom hogy MINTA legyen az ÚJ MAGYARORSZÁG számára, mert a békés építőmunka, az alkotó kreatívitás, a nyugodt együttélés, az emberség , a tisztesség és a szorgalom igenis jól megfér egymással ott, ahol nem a kirekesztés, a feltétlen párthűség, az egyeduralom erőszakos autokráciája a meghatározó. Hajrá Baja !
hetöndöe
@világlátó: Madách szerint te képviseked az ideál vonalat,azt még nem mondta senki,hogy ebben az országban ez nem működik?
világlátó
@hetöndöe: Egész életemben a jóindulat, az optimizmus, a kompromisszumkészség és az aktivitás vezérelt. Még nem mondta senki hogy ez nem működik. Ez ebben az országban is működőképes, ha lehántjuk magunkról azt a guanót, amit ránk ken az általunk megválasztott kormány, már Isten tudja hányadszor. Hát nem látod, hogy mennyi jogot adtak nekünk választott vezetőink? Választhatod őket, vagy őket, mert ha nem őket, ajkkor nem kapsz semmit, de semmit, legfeljebb közmunkás lehetsz, de csak akkor, ha jól viselkedsz és kihordod a szórólapokat a lakóhelyeden. Hát nem látod hogy mindenkit megszorítanak, akinek más a véleménye? Maholnap személy szerint tudják már hová tetted az X-et. Mi választunk, ők meg hatalmat gyakorolnak a szolgálat helyett. Majd elfeledtem, hülyítenek is a rezsicsökkentéssel. Madách Imre mindezt már látta, hiszen Magyarországon élt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.