Van az a szakma, amihez képest a sertés inszeminátor is kényelmes bizalmi állás. Mi mondjuk nem szívesen lennénk felszerszámozott igásaktivisták.

Baján viszont nem kívánságműsor foglalkoztatottság: ha kampányról van szó, a helyiek akár lónak is beállnak. Fercsák Róbert, a város fideszes polgármester-jelöltje ilyen emberi fogatokkal húzatja a plakátját, mint ezen az olvasónk által küldött fotón is látható.

Fotó: Olvasónktól

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
A lófiú meg a lónő mit kap cserébe? Lóf...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Aki hagyja magát megalázni, azt meg is kell, ez a természet törvénye :D
Bár amikor Krasznai Tündét szájba vizelték az egyik filmjében, ő legalább sokat keresett vele. Ezek az aktivisták meg gondolom kapnak majd egy narancssárga baseballsapkát Orbán Viktor aláírásával :D
szandokan
@leszúrt rittberger: Azért kézben vinni nem lenne egyszerű ekkora plakátokat:-))
varrólány
De minek ilyen "nagyarcú "plakát ? Úgyis látták már eleget , gondolom én.
tivoli
Ez a fazon még Zsigónál is ígéretesebb.
Új időszámítás kezdődik Baján új munkahelyek teremtésében, jön a riksás korszak.
silber13
Közel van a víz is..! Lehetnének Repin megfestette hajóvontatók is narancsszínű ingben.
pityuka
A lófiú meg a lónő mit kap cserébe? Lóf...?
Toby
A csávó és a csajogány már megtalálta élete legjobb munkahelyét !
bencemacska
@pityuka: Nem tudom elképzelni, hogy ezt valaki ingyen csinálja! Biztos megfizetik, legfeljebb 30%-s lesz az ÁFA.
Zsuga
Majd március 8-án, mikor esetleg kormányfőnknek eszébe jutna a magyar nőket köszönteni, érdemes lesz a hasonló fotókat is köszöntőjéhez mellékelni. Undorító, amit ezek politikai kampány címen művelnek. Ebből is csak az látszik, hogy milyen gusztustalanul kihasználják a rászoruló embereket, mert ezt épeszű, némi tartással bíró ember csak kényszerből tesz meg, ha pedig csupán narancsimádatból hajlandó ilyen idiotizmusra, megint csak jó bizonyítvány a birkákra nézve is.
Meine Ehre heisst Treue
@pityuka: Egy tányér zabot, amitől remélhetőleg nem lesznek zabosak.
szöszmösz
Nagyon ízléstelen, a bajaiaknak nem kellene tűrni. Tudom , hogy a munka nem lehet megalázó. de itt a munkát végzőket alázták meg, illetve a jelölt saját magát.
nyanya001
Elképzelhetőnek tartom, hogy a lónő, meg a lófiú közmunkás !
Ha nem tették volna, nem kapnának a továbbiakban munkát !
a Pepita
Amit meg elpotyogtatnak, az a bajaiaké...
human
Nem nagy ügy. Vagy fidesz aktivisták és azért jó nekik (mert plusz pont), vagy jól meg vannak fizetve akkor meg azért jó nekik.
Bástya Elvtárs
Sertésinszeminátor?! Ááááááááá! Hamvasztómester!!!
Gyuri Géderről
@nyanya001: Ezt kizártnak tartom, mert Kósa azt mondta, hogy 100 ezer "lófiú és lólány"
fideszes aktivista lendül munkába. Természetesen nem ingyen, ahogy hallottam, vatikáni valutába fizetik ki őket. A jövedelemadót is abban fizetik meg a NAV részére.
Na, ebből kapnak, a tanárok, orvosok, a rászorulók stb. Ettől lesz igazán keresztényi Magyarország.
human
Bajáról már csak az jut eszembe, hogy pár cigány összeült lejátszani egy szavazatvásárlási jelentet. Egyiküket sem tartóztatták le vagy büntették meg azóta sem.
karma1
fideSS-Kentaurok...

Emlekszem, a kadari idokben a "nyomorgo amerikai munkanelkulit" a szendvics-emberkent setalo munkanelkuliekkel illusztraltak, akik elol-hatul talpig kartonpapirba oltozve hirdettek valamit - sokszor a sajat munkaerejuket...
(Valasztasok idejen mar itthon is elo-elotunt ilyen munka, foleg a diakok koreben...)
Desischado
Vagy aktivisták, és akkor birkák, hogy hagyják magukat így megalázni, vagy pedig kirendelt közmunkások, akkor viszont szégyen, hogy ennyire kihasználják a kiszolgáltatottságukat!
Másik
Talán meg is lehetett volna szólítani őket, és megkérdezni miért vállalták?

Addig mindenki találgasson vérmérséklete szerint ...
világlátó
Baja egy kiemelkedő képességű, tehetségű város volt / ma is az, és holnap is az lesz / Bács - Kiskun megyében. Múltja, gazdag hagyományai, mind a környék parasztgazdaságai, mind pedig Baja város polgári fejlődésében kiemelkedőek. Geopolitikai elhelyezkedése, Duna mentisége, a kereskedelmi múlt és az ipari fejlődés tekintetében előnyére váltak. Az a példa nélküli vakvágányratereltsége Kecskemétnek, a megyeszékhelynek az önzése miatt történt és történik ma is. A fidesz polgármestere, aki mára már állampolgárrá emelkedett / hogy miért , csak Orbán Viktor tudja /felfelé menekült. Korábban cukrászsüteményt, most pedig várost nem tudott készíteni. Ideje lenne újra élénk, virágzó és gazdasági életében is sokszínű várossá válnia. Fiataljai tisztánlátását talán a felajánlott fizetés zavarhatta meg, no és a politikától , a bajai politikától való távolságtartás. Ugyan melyik ellenzéki erőnek volna pénze erre a megoldásra vetemedni. Ez morális kérdéseket is felvet.
Csak abban bízhatunk, a város lakossága tisztességes választást él majd meg. Igaz, Baján is tudja már mindenki, " csak a fidesz " ha előbbre akarnak jutni. Ha mégsem oda szavaznak, csúnyán megjárják. Ezt már megüzente a fidesz, amikor kiküldte hatalmasságait Szegedre és minden olyan városba, ahol nem egyértelmű a választások kimenetele. Ha az okos bajaiak - bár a fideszre adják voksukat - mégis üzenni tudnának a fidesznek , döntésük okairól, talán nem ülhetnének olyan nyugodtan a babérjaikon. Lehet hogy az így megfordított " zsarolás " többet hozna Baja városnak, mintha azt hihetnék orbánék, Baja város az övék és meggyőződésből, feltétlen lojalitásból. Mert ez a négy év is elmúlik.
silber13
Azt hiszem kedves Bajaiak, hogy Jelky András, városotok legendás szülötte - ismerve mostani cselekedeteiteket - forog a sírjában!
mate03
@Meine Ehre heisst Treue: Nem tudtad? Ez a legújabb ,közmunka (fideszmódra) !
világlátó
Tisztelt Mindannyian ! Ma olyan híreket kaptam, amitől egészen a remény hatja át ifjú lelkemet. Baján jó esély van arra, hogy újra normális életet élhessen minden bajai polgár. A program reális, nagy tapasztalatok alapján készült, jut feladat fiatalnak és élete virágjában lévőnek, de a szép koruaknak is egyaránt. Ami a legszebb, legprogresszívebb, legszimpatikusabb az a gyűlöletkeltéstől , a megosztástól, a pártoskodástól való mentesség üzenete. Baja a bajaiaké, mindenkié, aki ott él, ott született, vagy ott akar élni. Az adottságok kiválóak, a remény , hogy a város vezetése és a velük együttműködők is kiválóak lesznek reális, Ígyz előbbi megjegyzésem, mely szerint üzenhetnek a fidesznek, jó lesz, ha figyelnek Bajára, mert az ország városai úgy is figyelnek erre a nagyreményű Duna parti városra. Kívánom hogy MINTA legyen az ÚJ MAGYARORSZÁG számára, mert a békés építőmunka, az alkotó kreatívitás, a nyugodt együttélés, az emberség , a tisztesség és a szorgalom igenis jól megfér egymással ott, ahol nem a kirekesztés, a feltétlen párthűség, az egyeduralom erőszakos autokráciája a meghatározó. Hajrá Baja !
hetöndöe
@világlátó: Madách szerint te képviseked az ideál vonalat,azt még nem mondta senki,hogy ebben az országban ez nem működik?
világlátó
@hetöndöe: Egész életemben a jóindulat, az optimizmus, a kompromisszumkészség és az aktivitás vezérelt. Még nem mondta senki hogy ez nem működik. Ez ebben az országban is működőképes, ha lehántjuk magunkról azt a guanót, amit ránk ken az általunk megválasztott kormány, már Isten tudja hányadszor. Hát nem látod, hogy mennyi jogot adtak nekünk választott vezetőink? Választhatod őket, vagy őket, mert ha nem őket, ajkkor nem kapsz semmit, de semmit, legfeljebb közmunkás lehetsz, de csak akkor, ha jól viselkedsz és kihordod a szórólapokat a lakóhelyeden. Hát nem látod hogy mindenkit megszorítanak, akinek más a véleménye? Maholnap személy szerint tudják már hová tetted az X-et. Mi választunk, ők meg hatalmat gyakorolnak a szolgálat helyett. Majd elfeledtem, hülyítenek is a rezsicsökkentéssel. Madách Imre mindezt már látta, hiszen Magyarországon élt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.