A Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt Kiss Ernő nyugalmazott rendőr-dandártábornok ellen – írta szerdai számában a Magyar Nemzet.

Simon Richárd, a nyomozó hatóság helyettes szóvivője a lappal azt közölte, Kissel szemben folytatólagosan, vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt nyújtottak be vádiratot a Fővárosi Törvényszékhez. 

Sajtóértesülések szerint a tábornokot a Magyar Villamos Művek és a BKV egykori vezetője, Kocsis István jelentette fel, aki azt állította, Kiss egymilliárd forintot kért, hogy a legfőbb ügyész és a belügyminiszter révén közbenjárjon Kocsis már vádemelés alatt lévő ügyében.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Akkor ezek szerint megkapta a lóvét és „ lehúgyozta „ az egész ügyet. :-)))
Clavigo
Ez volt a falhugyozó tábornok ?? :) :) Ennek az ""alteregója"" tört össze pár autót tajt részegen,:) ,pár éve..Ezt a szerencsétlent meg mindennekl meg gyanusitják..:) :) :)
F_Viktor
Ernő bátyó esetleg nem hajléktalan? Minden év végén, a fűtésszezonban lecsukatja magát, s mindenkitől 1 milliárdot kér .-)))

Tavaly december: pestisracok.hu/a-belugyminiszter-es-a-legfobb-ugyesz-segitseget-igerte-kiss-erno/
Főlökött
Üdvözlöm az itt lévőket.

Hölgyeim - Uraim, nincselek képben ? Nem csoda...

Tessék már megtekinteni nevezett múltját :). Hol, milyen beosztásban volt, mettől, meddig ? Ott milyen minősített adatokhoz férhetett hozzá, kikről, mekkora időintervallkumban, miről készíthetett másolatot, saját magának ? :)
Van még kérdés, ezen ügyben ? :)))

Gondolkodjunk azon, hogy egy hozzám hasonlító személy, 3-4 autót összetör, a saját kocsijával, mely kocsi lopását most jelentem be, mert most észleltem, amikor felhívták rá a figyelmemet. Melyikünk kajálja be ezen védekezést, a bírón kívül ?

A háttérben pedig ott van egy rakatnyi operatív nyomozás dokumentuma, mely másolataival fixen rendelkezhet, mivel ez volt a dolga.
Kell ennél több ezen elvetemült világban, bárki számára, hogy a regnáló politikusokról, bizonyítható, megdönthetetlen bizonyítékokkal rendelkezem és azokat fel is használom, ha érdekem azt kívánja, saját érdekemben, főleg így a választások előtt ? Nem hiszem...
Egy adu ász, bocsika, nem egy, 4, vagy annál több :))))))))))))))) Ki - ki döntse el, mennyi...: ) és mire, és kit, mikor mire kényszerítünk - zsarolunk és milyen ténykedést kérünk - várunk el Tőle...,
Érdekes történet, ez az egész...
tivoli
Régi szép idők, amikor még csak ittasan vizelésért, hasonmás sorőr alkalmazásért piszkálgatták..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.