Hosszú utat tett meg a pálinka, míg eljutott az őt megillető helyekre: éttermek és speciális szaküzletek polcaira. Pálinka minden mennyiségben!

Forrás: naplo-online.hu
Feltöltő: szarkaevelin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@Evikati: Ha egyszer Brüsszelben jársz, feltétlen menj el a "Rózsaszín elefánt"-ba. A Pisilő kislány utcájában van./nem félreértés, kislány is van/
Ha jól emlékszem, több, mint 3000-féle sörből választhatsz. Én a belgára esküszöm! :)))
Evikati
@ugyeugye: 1992-ben voltam utoljára Brüsszelben egy hétig. Nem hiszem, hogy jártunk az általad említett sörözőben. Igen korlátozottak voltak akkoriban a lehetőségeink, de lehetséges, hogy a férjem ivott egy dobozost. Köszönöm a tippet, remélem egyszer még visszamegyünk, bár nagyon sok helyre szeretnénk még eljutni, ahol eddig még nem jártunk.
nanena
@Evikati: Szerintem is próbálj ki egy jó belga sört. Teljesen más mint a nálunk általában fogyasztott sörök. Van belga söröző és egy kis üzletben lehet kapni sört is. Igaz sokkal drágább egy üveg sör mint egy un. normál sör, de az élvezeti értéke sokkal nagyobb. És egy üveg csak 3.3 dl.
ugyeugye
@Evikati: bocs, Delírium a söröző neve, de ha sokat vagy Bp-en a Bem rakparton van egy jó belga söröző, a Fő utcában a Corvin térnél pedig egy jó kis sörbolt. Nagyon udvariasak és segítenek választani.
Evikati
@ugyeugye: Itt élek Bp-en 38 év óta:-) Köszönöm szépen, tudom, hogy hol vannak a boltok. Nyáron az első utam.......:-D
Evikati
@nanena: Köszönöm szépen! A fiam is csak azt szereti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.