Hajlandó vagyok valamiért bocsánatot kérni Öntől, ha megküldi nekem ezt a bizonyító erejű levelezést. Látni szeretném, mi történt pontosan.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Engem jobban érdekelne, hogy egy ilyen ember mit keres Brüsszelben, nem a 3000 Eurót sajnálom, hanem, hogy nap mint nap égeti az országot. Legalább az EP-be küldhetnénk szobatiszta politikusokat ha már az itthoni parlament egy bolhacirkusz.
EcsiAntal
@coni: rosszul tudod az eu ban a fizetésük 8500 euro + egyebek pl:amiből Szanyi elvtárs is vendégül látta a motorosokat és évi 15 X van lehetősége hasonlókra amit az eu. költségére elszámolhat..
coni
@EcsiAntal: a "mit keres" az nem a fizetésére vonatkozik, hanem arra, hogy rengeteg fiatal politikus van, aki kulturáltabban tudná képviselni az országot, mivel Szanyi saját fénykorához képest is igen leépült.
A goj motorosok állítólag 3000 Euróba kerültek ca.. Ami semmi ahhoz képest mit gondolnak az országról a politikusaink alapján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.