Sajátosan kampányol Piliscsaba KDNP-s polgármesterjelöltje, Farkas András mellett a testvére, Farkas Adrienne – írta a pénteki Népszava.

A Facebookon vették észre, ahogy Farkas Adrienne a következő szöveget posztolta egy Magyar Nemzet cikk mellett:

"Ha megszavazzátok az öcsémet, többet nem osztok meg ilyen hülyeséget. Kaptok Madeirát meg Kolozsvárt, szexis szelfit, fürdőruhás képet, fotót a lányaimról, vagy mittudomén mit, csak ezen essünk túl. Farkas András meg a KDNP-s csapat, erre tessék ikszelni!!!"

Szexi fotó lehet a jutalom, ha győz a KDNP-s jelölt

"Pont itt az ideje, hogy ezeket a vénségeket lecseréljük, akartok csinos, szőke, kék szemű fiúkat a KDNP-be? Tessék megválasztani" – ezt a szöveget is ő posztolta, mégpedig egy olyan képpel együtt, amelyen testvére Harrach Péterrel fog kezet.

Farkas Adrienne egyébként Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettesének felesége. A Hír Tv-nél dolgozik, a Péntek 8 című műsor egyik műsorvezetője.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Előre fel, a keresztényi erkölcs érdekében vetkőzzetek lyányok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Előre fel, a keresztényi erkölcs érdekében vetkőzzetek lyányok!
szöszmösz
Mennyire lehet még zülleszteni a lakosságot? Elképesztő. A kapzsiság és a hatalom elsőnek lépett elő. Ígérgethetne is. Egy szavazat, egy numera .
pityuka
Ezek a kereszténydemokraták? Pfúj. A papok meg füstölnek ezerrel és hányják a keresztet magukra.
Desischado
Ez a csaj igazán méltó fideszes. Csak az a gondom vele, hogy a gyomrom is kifordul tőle, olyan undorító egy bige!
Gyuri Géderről
Jó irányba haladunk. Kdmps oktatásügy, a hitoktatáson elmagyarázzák a lurkóknak, miért nem bűn a pedofília. Az illemtan órán meg azt, hogyan kell viselkedni a kupiban.
nemkati
Hogy ha magáról akar szexis szelfit feltenni a fészbukra, az is izgalmas lehet a családjának. De hogy a lányairól tesz fel fürdőruhás képeket, hát az ritka nagy görénység. Én tuti megtagadnám az ilyen anyámat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.