A kormány fontosnak tartja, hogy az édesanyák minél hosszabb ideig anyatejjel táplálják gyermekeiket, és ez a célkitűzés a jövőben is érvényes marad - válaszolta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Szél Bernadett LMP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Tessék mondani,minden intim szféráját ki kell forgatni,fel kell használni a fidessnyikkhajok hatalmon tartásához...nálam ezek ahúzások egy egészen rossz és embertelen korszakát idézik az emberiség történetének!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@m.macskosz:... a cikk tartalma miatt tessék az illetékeshez fordulni ...:-)))
bakegya
@micfild: gondolkodásfejlődés,nagy átlagán 5-6 éves életszakasz,szillogikus következtetések többsége jellemző az ok-okozati összefüggések tekintetében.
Hát itt tartanak életük derekán amikor is információik tömegét gyűjtik be ,de a döntésekhez és főleg a politikai döntésekhez,se tehetség,se bölcselet.
A kampány része ez is,otrombák.
tivoli
Sok dolog volna itt még ami fontos lenne.
De ez a minél tovább szoptatás nem rossz ötlet. Sőt az lenne a legjobb megoldás, hogy akár évekig lehetne szoptatni a gyereket, addig nem kell tápszer, nem kell más ételre pénzt adni. Ez is rezsicsökkentés valahol, nem?
Clavigo
LeXXarom ,hogy Orbán elvtárs és Nemzeti Dalárdája mit tart fontosnak...Az igazán fontos dolgokon már túljutottunk 5 év alatt..Mnyp.-vagyon,stadionok,Mol,trafik,földek...Túléltük. Az igazán magán-intim szférából meg takarodjon ez a xxarházi brigád...oszt jó napot.
m.macskosz
@tivoli: Az anyatejes táplálásnál még nem találtak fel jobbat, feltéve, hogy az anyukának van lehetősége minőségi tejet produkálni. Ehhez nem kell sok: megfelelő hozzáállás és pénz. Kenyérből és vízből nem lehet tartalmas anyatejet "előállítani".
Nem árt a hozzáállás sem.Ebben egy fidesz-celeb már elöl is jár a példával.
Megítélés kérdése, hogy ki mit gondol róla:
divany.hu/poronty/2012/06/29/balint_antonia_meg_mindig_szoptatja_oteves_lanyat/
tivoli
@m.macskosz: ma, 14:14
Szegény fejlődő országokban még mindig dívik a sokáig szoptatás. Egyrészt mert ingyen van, nem kell tápszer, másrészt steril étel a babának és immunerősítő, harmadrészt, fogamzásgátló tényező. Rétvári nem találta fel a spanyolviaszt. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.