Kothencz János fideszes szegedi polgármesterjelölt lemondta a pénteki polgármester-jelölti vitát, mert szerinte túl erősen támadta őt az ellenfél Botka László MSZP-s polgármester kampánycsapata. Botka szerint Kothencz egyszerűen megfutamodott. A sajtótájékoztató csúcspontja az lehetett, amikor a Délmagyar tudósítója megkérdezte Kothencz Jánostól, nem fél-e, hogy a lépését megfutamodásnak tartják majd a jobboldali választók. A fideszes jelölt csak annyit válaszolt, hogy a sajtótájékoztatón nem lehet kérdezni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"A fideszes jelölt csak annyit válaszolt, hogy a sajtótájékoztatón nem lehet kérdezni"- Ez valami fideszes módi!! Vagy nem lehet kérdezni tőlük vagy ha kérdezni lehet akkor meg azt mondják hogy kérdezzen más témában. Röhej ez az egész bagázs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
A szentember aki éppen csak vízen nem tud járni!?
Mobil123
@Katalina62: De tuuud :-)) csak belefullad néha!
silber13
@Katalina62: Naná, hogy nem tud vizen járni, miután senki nem mondta meg neki a víz alatti cölöpök pontos helyét!:-))
silber13
Ez az ember iszonyúan buta, másfelől tök felkézületlen, mindmáig azt nyöszörg9, amit a csúti Hippopotamusztól és más olyasmi szerzetektől hallott, nem csoda, ha " gatyájába rittyente és megfutamodék! "
silber13
@Horizont: Ezek után én az ő helyében nagyon meggondolnám, hogy végig sétáljak-e Szegeden a Kárász utcán, vagy a Széchenyi téren!:-))
Vasárnapiiskolás
Megsértődött? Szóltak neki,hogy segghülye vagy/magától nem jött rá/ ne menj oda,beégsz mint a dakota törzsfőnököd.D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.