Lángosozás közben rátámadt Gyurcsány Ferencre egy férfi a csepeli piacon, a támadót Molnár Csaba fogta le, mielőtt üthetett is volna – írta az Index. A kerületi Fidesz egy szemtanúra hivatkozva viszont arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Gyurcsány "tarkón csapta" a férfit, miután az leköpte, Molnár Csaba pedig lágyékon is rúgta.

Ábel Attila, a Fidesz helyi szervezetének elnöke közleményében tudatta, nem volt ott a helyszínen, ő a piac bejáratánál állva csak annyit látott, hogy "valakik dulakodnak, egy nő meg fehér karkötővel, egy mobiltelefonnal veszi, mi történik".

A csepeli Fidesz elnöke azt írta, egy szemtanútól úgy tudja: Gyurcsány Ferencet egy férfi leköpte, mire a volt miniszterelnök reflexből tarkón csapta a férfit. A két oldalról lefogott férfit ezek után Molnár Csaba, az ellenzéki párt alelnöke térddel lágyékon rúgta – tette hozzá.

Ábel Attila kitért arra, hogy a férfi, aki leköpte Gyurcsány Ferencet, nagyon messze áll a nézeteiktől, és korábban számos alkalommal ment oda a Fidesz önkénteseihez is vitatkozni. Rögzítette: mélyen elítélnek minden erőszakot.

Molnár Csaba szombat délelőtt azt közölte, megpróbált rátámadni egy ember Gyurcsány Ferencre a csepeli piacon. A piac biztonsági őrei kihívták a rendőröket, és átadták nekik a támadót. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére azt közölte: a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 9 óra 40 perckor érkezett bejelentés szerint a Budapest XXI. kerületében a Deák téri piacon verekedés történt, a történteket vizsgálják.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ha leköpte Gyurcsányt és az tarkón csapta ezért akkor jól tette!! Én az orrát törtem volna be az ilyen embernek!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
és az senkinek nem juutott eszébe, hogy ott, helyben ápolás alá vegye ennek a gennynek a fogsorát ?
coni
Mindenkinek joga van önvédelemre, ha látnám, hogy valaki rám akar támadni, megelőzném, ha van lélekjelenlétem.
De itt még csak ez sem történt.
Sokkal inkább az a gond, hogy 2002 óta (de főleg Őszöd óta) elhitették az emberekkel, hogy ha valami nem tetszik a politikában akkor tankkal be lehet menni a belvárosba, autókat lehet gyújtogatni, rendőröket kockakövekkel megdobálni csak állampolgári engedetlenség...
A köpködés lassan mindennapos lesz.
Dr plágium
Éppen ideje volt, hogy ne hagyja magát. Mert ugye ez normális a regnáló hatalom szerint (Pásztor esetében nem volt az). Azt gondolom, hogy senkinek nincs joga egy másik embert így megalázni. Ha valami baja volt ennek a lénynek fletóval, miért nem beszélt vele? Az alkalom adva volt, fletó pedig biztosan nem zárkózott volna el egy kis vitától...
1magyar
@Dr plágium: Így igaz, GYurcsányra nem jellemző,hogy ne beszélne bárkivel is.
Mobil123
@m.macskosz: CSak most jutott eszembe, hogy lehet hogy ez a teló az amit elloptak a lagziból és most ez felvevő ?:-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.