A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint csak a Fidesz-KDNP polgármester- és képviselőjelöltjei jelentenek garanciát arra, hogy a települések fejlődni fognak, hogy megmarad a rezsicsökkentés, és hogy jövőre valóban megvalósul a bankok elszámoltatása.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Az arrogáns tonyo megint hozta a formáját! Csak azt nem értem mi a franc köze van egy polginak a rizsa csökkentés folytatásához és a bankok elszámoltatásához! De gondolom a haveri polgi majd meg fogja hálálni a pártja támogatását a kampányban egy kis köz és Uniós pénzből, hogy a pamacs fejű szájtáti peti meg tudja venni a Keszthelyi Festetics kastélyt
gibgab
Ezek szerint csak oda megy a zsozsó, ahol fidesz-kdnp-s a polgármester. Ez a fidesz demokráciája, ilyen a fidesz nagy nemzeti egysége...!!! És ilyen a mai rogán tóni, akit a valamikori önmaga jól szembeköpne.
kukac50
Garantálják a település adó bevezetésével. Felhatalmazták a polgármestereket,hogy adót találjanak ki amit az adott településen beszedhetnek.
Mocskos korrupt banda!
Senara
Volt egy buszos kirándulás Budapesten , ott ötleteket javaslatokat (!) (!) kért a stadion tulaj amire majd törvényt hoznak . Ezért volt olyan fontos megnyerni az önkormányzati választásokat is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.