"Aki az LMP-re szavaz, az a Fidszere szavaz" - állított a DK egy kiadványában, a választási bizottság szerint ezzel törvényt sértett. Az LMP szerint ez is azt bizonyítja, hogy a DK elsősorban nem a Fideszt, hanem az ellenzéki riválisait szeretné gyengíteni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Akik az ellenzéket gyengítki, azok olyan pártok, amelyek képtelenek az összefogásra, együttműködésre a Maffia kormány ellen. Ide sorolható az LMP is.
sekele
Bár 2010-ben LMP-re szavaztam de mostanra a magánvéleményem az, hogy az LMP nem független a Fidesztől. De nem akarok senkit megtéveszteni aki nem látja még át.
Vasárnapiiskolás
@sekele: Csatlakozom. Ez is narancs párt,csak Még zöld.Mindentől független a fideszt kivéve.
soljanka
@sekele: Én még nem szavaztam rájuk, pedig alakulásukkor úgy gondoltam, hogy talán...
Ma viszont az ő jelöltjüket ikszeltem. Egyszerűen azért, mert az LMP-s jelölt mögé álltak fel a pártok és így talán egy kicsi esély van a Maffia városvezetés leváltására.
És többen húzták a szájukat az LMP miatt, de muszáj volt félretenni az ellenérzést.
Schiffer, Tóbiás Szabó Tímea, Karácsony ott fenn a nagy fővárosban erre is képtelenek voltak Bokros esetében. Ezek pártjaik innentől mehetnek a sűllyesztőbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.