Új korszak kezdetéről beszélt vasárnap esti sajtótájékoztatóján Tóbiás József. Az MSZP elnöke szerint a szocialista párt a 2014-es önkormányzati választással lezárta a rossz alkuk időszakát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
"Amíg ez az ellenzék nem távozik, Orbán rendszere él és virul, semmiképpen nem szűnik meg. Ennek a rendszernek ez az értelme. Ha Orbán ellenzéke visszavonulna, a hazug balliberális média elprostituálódott megmondó emberei eltakarodnának, Orbán rendszere hamarosan összeomlana."
nepszava.com/2014/10/velemeny/bartus-laszlo-csak-orban-meg-ne-bukjon.html
tivoli
@pityuka: ma, 08:51
Végigolvastam figyelmesen Bartus írását, s ahogy haladtam előre, egyre inkább erősödött bennem a vélemény, hogy ezt minden ellenzékinek szótagolva kéne elolvasnia, hogy biztosan megértse:
Miért narancsos az ország!
soljanka
Hiteltelenek vagytok. Gazdagok, lenézitek a szavazókat, a véleményükre nem adtok, sőt meg sem hallgatjátok.
Veszekedtek évek óta a párton belül. Kicsináltátok a kormányfőiteket - Medgyessy óta - halvány lila fingotok nem volt arról, hogy mit gondol a "nép", ami közé most ki akartok menni. Mert ugye qrvára nem is érdekelt benneteket, csak, az, hogy minél jobb pozíciót kaparintsatok meg magatoknak.
Szóval menjetek puncsolni picit a "népnek". Mondjátok el nekik, hogy nagy a kaki, nem tudunk megélni a politikából, segítsetek.
Aztán várjátok a tapsot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.