Nem érdekel az alku, menjünk ki az emberek közé – mondta az önkormányzati választás tanulságait értékelve Gőgös Zoltán, a szocialista párt elnökhelyettese a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hétfőn.

Menjünk ki az irodából az emberek közé! Nem ugyanazt az egymillió szavazatot kell tovább osztogatni, a kormány leváltásához ugyanis két és fél millió kell – fakadt ki Gőgös Zoltán.

Az MSZP elnökhelyettese szerint nagyjából az az eredmény született az önkormányzati választáson, amire számítani lehetett. Különösen sajnálta, hogy Sopronban és Szombathelyen szoros versenyben, de alulmaradt pártja, ugyanakkor úgy vélte: sok minden tisztázódott, és erre lehet építeni.

A baloldali politikus a Jobbik eredményeivel kapcsolatban megjegyezte, hogy a szélsőjobb előretörése mindig a rossz kormányzás következménye, azt jelzi, milyen sok elkeseredett, kiszolgáltatott ember van az országban.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Megérdemelten nagy vesztesei a választásoknak. 4 év óta veszekednek-marakodnak senkivel nem egyezkednek. Igen, az emberek elfordultak tőlük, mert nem érzik bennük a vezetésre alkalmas pártot. Már 4 évvel ezelőtt ki kellett volna menniük az emberek közé. Ha van hiteles emberük, elkötelezett politikusuk, van összefogás, akkor van győzelem, igenis le lehet győzni a Fideszt, lásd Szeged. A siker városa, gratula Botkának!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@KERKA: 13:16-ra Meg valami olyasmit is pampogott, lehet, hogy az összefogásnak ő is lehetne az egyik kerékkötője, mert legalább annyian utálják, mint amennyien szeretik...
Desischado
Van négy évük, hogy javítsanak. Várjuk ki a végét. Nekem a jobbikot kivévem bárki leválthatja a fideszt, csak csinálja végre!!!
KERKA
@adrenalink: Ez pontosan így van, Gyurcsányt annyian utálják, amennyien szeretik.
Gy. mind a mai napig megosztó személyiség. Ahogy olvashattad Tóbiás nyilatkozatát, az MSZP nem vállal közösséget egyik párttal sem, ezek szerint a DK-val sem.
kata53
@Senara: Ne strapáld Magad!Okostóbiásnak 2 füle van, az egyiken be, a másikon ki! Aúgy szerintem kiszállhatna az MSZP-ből, csak lejáratja a pártot! Össze.vissza beszél mindenféle marhaságot! Rám sem hallgat!
adrenalink
@KERKA: Gyurcsány min.elnöksége idejében még rendszeresen jelent meg politikusi népszerűségi lista, talán a Népszabiban. Ő kezdettől fogva az utolsó 3 hely valamelyikén tanyázott, nem kellet oda még a fityisz őszödi beszédes lejárató kampánya sem. Ismerettségi körömben egyedül Écsanyám szimpatizált vele, Ő is csak a 13. havi nyugdij miatt. Megbocsátottam Neki, mert isteni vadast tud főzni:-)
KERKA
@adrenalink: Vadast? imádom. Jöhet zsemlyegombóccal, knédlivel, krumplis gombóccal.:))
Asszem a Gyurcsány is istenien tud főzni, bár még nem kóstoltam.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.