Nem tudom, más hogy van ezzel, de én nagyon utálom, ha hülyének néznek. Ezzel - mármint a hülyének nézéssel - van módom napról napra találkozni, mondhatni: üzemszerűen így működik kisded országunk. Most éppen egy (a sokból) reklám szokta kiverni a biztosítékot, miszerint kormányunk elintézte nekünk, hogy sokkal több Uniós forrást kapjon orbanisztán a vállalkozások fejlesztésére. Aha, ja. Az úgy van ám, hogy a költségvetési ciklusoknak különféle céljai vannak. Praktikusan: eddig az infrastruktúra fejlesztésre lehetett felhasználni az Uniós források jelentős részét (tetszünk tudni: díszburkolat, díszjárda, díszmagyar), mostantól pedig - mivel új költségvetési időszak indul - vállalkozások fejlesztésére adják a pénzt. Ezt nem ám Orbán harcolta ki nekünk a két szőrös kezével. Az Unió megmondta, mire lehet költeni. Pont.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Nyugodtan kiírhattad volna:pofátlanul látensen foglalta be magyarországot orbán-és maffiája-és a birka nép tűr!
bundi
oké...de akkor most jött valami pénz április óta vagy sem?
mert eddig csak az volt a szöveg, hogy "majd" újból "jöhet"...amikor jött 10-50 milliárd az egyből főcím volt...de azok is csak a régiek kifizetései...
vs.hu/mind/osszes/ujra-fizeti-a-szamlakat-brusszel-0818
vagy itt...
www.haszon.hu/hirlevel/12816-ujra_jon_penz_brusszelb%C5%91l.html
de azóta havi 100 milliárdnak kellene jönnie...
de egy cikk erről...
velemenyvezer.444.hu/2014/07/17/a-csendes-eu-penz-krizis/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.