Szeptemberre megközelítette a kórházak lejárt adósságállománya a 63 milliárd forintot- és e szám egyre csak növekszik. Az egészségügyi vezetők egy minapi konferencián kijelentették: a helyzet egyre romlik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
De vannak szép új és szép felújított stadionok! És hála a kancsi gyurinak az MNB-nek is van egy szép kastélya irodaháza és 200 milliárdért taníttathatja az unortodox közgazdász képzést!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
Amúgy meg biztos tovább fog romlani, ha a kormány a fizetős kórházakat fogja preferálni.
nyanya001
Stadionokból viszont Európai szinten is mocskos jól állunk
meg a kedves vezetőknek luxusnyaralót 680 millióért vásároltak,
18 milliárdért irodaházat... a kórházak meg le vannak sz@rva !
Szimba
@tivoli: Igen, annyira elkeserítő és fájdalmas, hogy ki akarták adni akórházból, mert mondták szervi baja nincs, s mikor látogatni mentünk, ott volt a kórteremben lepedővel letakarva, meghalt. Még csak nem is értesítettek, a halál oka meg szívelégtelenség volt. Vajon mitől? Csak nem a leszedálástól? Csak ne kerülj be kb. 70 éven felül magyarországi kórházba,mert onnan élve nem jössz ki.
tivoli
@Szimba: tegnap, 18:39
Ez a történet amit most említesz, sajnos mindennapos az idősebb korosztályt tekintve, hacsak nem valamely eü-s dolgozó hozzátartozója, vagy fizetett bentlakó. Mert ismerek olyanokat is, akik hetekig, hónapokig ellébecolnak viszonylag jó fizikai állapotban egy-egy eü intézményben, mert otthon éppen útban vannak.
Szimba
Nem a kórházak helyzete romlik, hanem a betegeké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.