Szeptemberre megközelítette a kórházak lejárt adósságállománya a 63 milliárd forintot- és e szám egyre csak növekszik. Az egészségügyi vezetők egy minapi konferencián kijelentették: a helyzet egyre romlik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
De vannak szép új és szép felújított stadionok! És hála a kancsi gyurinak az MNB-nek is van egy szép kastélya irodaháza és 200 milliárdért taníttathatja az unortodox közgazdász képzést!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
joopapa
De vannak szép új és szép felújított stadionok! És hála a kancsi gyurinak az MNB-nek is van egy szép kastélya irodaháza és 200 milliárdért taníttathatja az unortodox közgazdász képzést!
Szimba
Annyira romlik, hogy a nővér örömmel üdvözölte a beteg hozzátartozóit, hogy akkor segítsenek tisztába tenni a beteget, amputált lábát átkötözni, s amikor a hozzátartozó kért kesztyűt, azt a válasz kapta, hogy az nincs. Mondjuk az ápolók hozzáállásával is nagy baj.
Szimba
@Vasárnapiiskolás: Mindenben, ami az ő javát szolgálja.
tivoli
@Szimba: ma, 17:04
Ez az olasz közkórházakra jellemző. Vinni kell ágyneműt is, és kaját is a hozzátartozónak, mert az alapellátáshoz az nem tartozik hozzá. Szerencsére itthon azért még nem tartunk.
Szimba
@tivoli: De, itt tartunk, ez nem olasz példa volt. És az is igaz, hogy az idős betegeket leszádálják, hogy ne legyen velük gond. Mint az én édesapámat, akit úgy talált anyám, hogy a szájában volt az étel, miközben aludt. Mert beteg, Parkinson kóros, 86 éves volt, demenciával. Sz@rtak rá, mikor bementünk látogatni másik alkalommal, az étkező tálcája a földön, Ő aludt, a nővér meg minket kérdezett, mennyit evett ...bácsi? B@szd meg, nézd meg a földön, mennyi hiányzik belőle? Nem szeretek vulgáris lenni nyilvánosan, de ez az emlék mindig kihozza belőlem
Szimba
És még egy "apróság": ha a beteg pelenkára szorul, azt a házi orvos felírhatja. Ha u.e. beteg kórházba kerül, a hozzátartozónak kell bevinnie a pelenkát,mert a kórháznak nincs. Viszont ebben az esetben a házi orvos nem írhatja fel.
Szimba
Amúgy meg biztos tovább fog romlani, ha a kormány a fizetős kórházakat fogja preferálni.
nyanya001
Stadionokból viszont Európai szinten is mocskos jól állunk
meg a kedves vezetőknek luxusnyaralót 680 millióért vásároltak,
18 milliárdért irodaházat... a kórházak meg le vannak sz@rva !
Szimba
@tivoli: Igen, annyira elkeserítő és fájdalmas, hogy ki akarták adni akórházból, mert mondták szervi baja nincs, s mikor látogatni mentünk, ott volt a kórteremben lepedővel letakarva, meghalt. Még csak nem is értesítettek, a halál oka meg szívelégtelenség volt. Vajon mitől? Csak nem a leszedálástól? Csak ne kerülj be kb. 70 éven felül magyarországi kórházba,mert onnan élve nem jössz ki.
tivoli
@Szimba: tegnap, 18:39
Ez a történet amit most említesz, sajnos mindennapos az idősebb korosztályt tekintve, hacsak nem valamely eü-s dolgozó hozzátartozója, vagy fizetett bentlakó. Mert ismerek olyanokat is, akik hetekig, hónapokig ellébecolnak viszonylag jó fizikai állapotban egy-egy eü intézményben, mert otthon éppen útban vannak.
Szimba
Nem a kórházak helyzete romlik, hanem a betegeké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.