Nem hivatalos értesülésünk, de több egymástól független helyről megerősített hír, hogy a NAV és a Századvég vezetőit tiltották ki az Amerikai Egyesült Államokból. A döntést az USA külügyminisztériuma hozta meg. Az atv.hu értesülése szerint összesen 10 magyar állampolgárt érint a döntés. Úgy tudjuk, hogy a tíz között van Habony Árpád, akinek hivatalos tisztsége ugyan nincs, de Orbán Viktor egyik legfontosabb tanácsadója. Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató elnöke. Vida Ildikó, a NAV elnöke. Az Index értesülése szerint még két NAV-os vezető is a listán van. Korábban úgy értesültünk, hogy talán Giró-Szász András volt kormányszóvivő is a listán van, ezt azonban a Miniszterelnökségen határozottan cáfolták.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A maffia stromanjai - az USAban vilagosan latjak mi folyik itt.
hetöndöe
@Yoda69: Egy rokon küldte losziból a cikket,aki nem hord "kacagányt",mégis magyar ember a mai napig,aki nem hivalkodik a kereszténységgel de önmaga baptista lelkész egy magyar gyülekezetben és nem utolsó sorban egy fillért sem kapott még a magyar államtól a kinti magyar közösség magyarságának az "ápolásáért",csak egyszerűen csinálja,csak úgy emberségből.
világlátó
Úgy örülök, szinte megkönnyebültem ettől a jó hírtől. Tessék mondani, ki a fene ez a pasas? Tagja a kormánynak? Valami főhivatal vezetője? Vagy ki a fene? Talán nem elég a miniszterelnöknek a hatalmasra duzzasztott kormánya és a miniszterei alá rendelt száznál több államtitkár és az azok alá remdelt államtitkárhelyettes? Talán ő az udvari sámán, netán udvari bolond aki hivatalából adódóan tegezheti és meghazudtolhatja a királyt? Hogy lehetséges az, hogy Lázár meg Balog nem piszkálták ki ezt a felesleges sakkfigurát a tábláról merő féltékenységből? Vargáról nem szólok, mert szegény nehezen viseli hivatalát, nem ér rá ezzel a tök felesleges figurával foglalkozni. Az amerikaiak előtt ő egy senki, miért is tiltották volna ki ? Ő olyan mint a zugvállalkozó, nincs nyilvántartva, így a NAV nem is ellenőrzi mert ő nincs. Ő csak Orbánnak van! De minek is?? Talán meg kellene kérdezni tőle!
Komolyra fordítva.Senkit nem érdekel, hogy Orbán Viktor kivel barátkozik. De az érdekelhet mindenkit, miért egy házi raszputyin diktál a miniszterelnöknek? Miért nem úgy zajlik a miniszterelnök és kormánya napi munkája ahogy azt illik ? Miért nem tesznek arról az illetékesek, hogy ez a felettébb gyanús és kényelmetlen emberi kapcsolat a miniszterelnök és az illető között ne kapjon több publicitást, mint amennyit megérdemel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.