Hétfőre összehívta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke amiatt, hogy az Egyesült Államok korrupciógyanúra hivatkozva beutazási korlátozást vezetett be egyes magyar állampolgárokkal szemben. Az ügyről szombat reggel tájékoztatta a parlamenti pártok frakcióvezetőit Szijjártó Péter külügyminiszter.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Már megint megcsinálják a jól megszokott balhét a század elején :-(((
Vlagyimir Raszputyin .Ormány Viktor , Barack Ebola ,Angela Mértkell
az IMF , a körülményes és normál egyensúlyt fenntartani képtelen EU Brüsszel a gengszterek a hataloméhesek a nehézfelfogású nagyképű kapzsi bürokraták ,
a zsarolók , az adócsaló vállalkozók , a kiegyezésre képtelen politikusok , a
bankárok között rejtőzködő fejésre jól kiképzett fehérgalléros bűnözők ,a fanatikus idióta arabok .a terroristák , mindent másoló gagyit gyártó a világot szeméttel elárasztó kínaiak és a vírusgazda elmaradott afrikaiak . :-(
Toby
Fegyverbe - fegyverbe ! A jenkik korlátozzák az alapvető emberi szabadságjogokat, mint a korrupciót, a hűtlen kezelést, a lopást és lenyúlást, a haveri osztogatást !
Lázagggyyyonn minden magyar, illetőleg minden nemzeti magyar, hegyibe, üsd vágd, nem apád, korlátozni fogjuk a jenki hadiipari termékek behozatalát, nem vásárolunk Ohió osztályú tengeralattjárókat, sem F-15, 16-osokat, de ami tönkre teszi a jenki hadiipart, az a B-2 lopakodók kitiltása Magyarország légteréből !
Fegyverbe - fegyverbe !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.