Az LMP össze akarja hívni hétfőn a nemzetbiztonsági bizottságot az Egyesült Államokból kitiltott Fidesz-közeli üzletemberek, valamint az adóhatósági vezetők ügyében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az LMP-nek eddig egy bizottságot sem sikerült összehívnia. Ahhoz előbb össze kellett volna fognia az ellenzékkel, mert 2/3-ot 5%-al nem fog összetrombitálni. Sajnos!
Vizual
Igen. Ha az USA ahol tudjuk kiváló a nemzet biztonságát veszélyeztetők felderí
tése, ezeket nem engedték át a szürőn. Kb egy szinten lehettek a robbantgató szélsőségesekkel. Bizony ez nálunk is biztonsági tényező. Baj van fiuk. Kevés helyen lesztek nem veszélyesek. Hát mig el nem visz a függönyös autó még szorakozom egy kicsit, röhögök. Hány helyen lesznek perszona non gráta. És mi lesz majd ha már az EUBan sem kellenek. Utlévél lesz ?
Vizual
@coni: Nézd Coni. Nem tudom Te ki vagy, . Kurvára unom már, hogy a 100% FiIDESz ellenére még pár gyengeelméjű Gyurcsányozik, Bajnaizik, libsizik és ezt röhögve szítja a kitiltott - Amerikából _ Fidesz potentátok. Váltsatok, Gyurcsány kifujt látható,
Bajnai elment, Nincs baloldal és pár agyatlan a semmit csepüli. Igaz az ujj rendben egy vizszerelő is kereshet 2 milliárdot 2 év alatt. Ezt most a matematikusok nem értik. Én sem. probáljatok váltani, mert a FIDESZ már csak elvesz és árva petákot sem kaptok. Ugyan abba a sorban fogtok állni kegyelem és rothadt burgonyért akikkel olyan jól élcelödtetek és lehazudtátok a FIDESZ kedvéért még a napot is.
És ne higgyétek, hogy majd javitani fognak az agyatokon. Nem, mert azt mondják, hogy fizetős lesz az egészségügy. Fizetsz és nem kapsz semmit., Ugy hogy egy agyhelyreállításra nektek sem fogja futni. kapjatok magatokhoz fiuk.
Az LMP. Ugyan már, kell Orbánnak az ellenzéknek nevezett önző értelmiség.
coni
@Vizual: Ha annyira vizuális vagy olvasd újra a kommentet és próbáld értelmezni. Már ha arra fele jó az oktatás és az egészségügy. Mert itt sz@ar, de valamikor még jó volt.
(Volt egy történelmi pillanat, amikor Bajnai népszerűsége és a fideszesek kiáb
coni
(Volt egy történelmi pillanat, amikor Bajnai népszerűsége és a fideszesek kiábrándultsága csúcson volt, Bajnainak nem volt pártja de volt tehetsége, lendülete, de az LMP szétverte az ország lelkesedését és a változás esélyét. Konkrétan Schiffer átállt)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.