Az Egyesült Államok nagykövetsége mindeddig nem közölte a magyar kormánnyal a belépési korlátozás által érintett magyar állampolgárok neveit, és nem osztotta meg a döntés alapjául szolgáló hiteles információkat sem - erről a külgazdasági és külügyminiszter tájékoztatta szombat reggel a parlamenti pártok frakcióvezetőit.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Szijjártónak tudnia kell, hogy az érintett kormányközeli és kormánytagok megkapták a bizonyítékokat és védekezhetnek mielőtt örökre! kitiltják őket az USA-ból.
Őket kell megkérni, hogy hozzák nyilvánosságra mert a nagykövetség nem teheti meg a személyiségi jogok védelme miatt.
Mivel közügy mert az egész országot érinti, nyomatékosan meg kellene kérni őket, közöljék a választókkal a bizonyítékokat.
Sziszifusz
@coni: Az általad felvetet javaslat végrehajtásához arra lenne szükség, hogy az érintett személyek némi tartással, némi gerincességgel rendelkezzenek. Egyik sem egy " római jellem".
Hallgatnak mint az a bizonyos a fűben, illetve aki megszólalt az elmaszatolva a történteket, tagadja az érintettséget, pedig tudhatná a kötelességét és lemondana minden köztisztségéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.