Örökre kitilthatják az Egyesült Államokból a korrupcióval gyanúsított magyar üzletembereket és közszereplőket - erről a listáról valószínűleg nem lehet lekerülni - mondta el az Origónak Simonyi András. A volt washingtoni nagykövet szerint Magyarország nagyon veszélyes játékot játszik, amikor az USA-val folytat diplomáciai csatározást - a harc legvalószínűbb következménye a teljes elszigetelődés lesz, ami kemény gazdasági következményekkel járhat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
ha kiváncsiak mit mondok én erre mint kivülálló erre soha ne kerüljön sor ugy lesz jó
picike
@világlátó: nagy a kockázat és ez nem nyereséget igér
miazavalami
nem baj, majd hős vezírünk kardot ránt, és lerohanjuk az usát olyan dübörögve mint ahogy a gazdaság dübörög! Nehogymá beszóljanak a magyarnak aki ráadásul félázsiai! Különben is CSAKK!
Toby
TISZTELETET A KORRUPT, MUTYIHUSZÁR MAGYAROKNAK ! Ergo: a kormánynak !
kamazuka
Azt mondják viccel amerika.
Fel kelll ültetni az érintetteket egy repülőre,és ha a vámnál elutasítják a belépést,akkor nem viccelt az USA,nincs mellébeszélés,mutyi van!
Ha minden piszlicsáré dologra lehet pénzt elszórni,akkor most itt az ideje színt vallani.Ennyit még kifizetünk az adónkból szívesen.
kata53
Naggyon kiváncsi vagyok mikor fognak napvilágra kerülni a nevek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.