Örökre kitilthatják az Egyesült Államokból a korrupcióval gyanúsított magyar üzletembereket és közszereplőket - erről a listáról valószínűleg nem lehet lekerülni - mondta el az Origónak Simonyi András. A volt washingtoni nagykövet szerint Magyarország nagyon veszélyes játékot játszik, amikor az USA-val folytat diplomáciai csatározást - a harc legvalószínűbb következménye a teljes elszigetelődés lesz, ami kemény gazdasági következményekkel járhat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Az egészből semmi nem igaz! - ennyi csak a szépséghibája ennek a pajzán liberális gondolatnak.
Toby
Valaki értesítse a jenki nagykövetséget, hogy az összes fidesznyik kormánytag ebolás !
Probléma megoldva !
pityuka
Ez az ország megérett a teljes elszigetelődésre. A kijózanodás gyors lesz és drasztikus.
szöszmösz
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Ha az érintettek annyira tisztességesek, akkor nyíltan elő a farbával, és nem titkosan érzékenykedni és
mások háta mögül a gonosz bácsikra uszítani egy szabadságharcost.
radios45
jöhetnek az újabb szankciók az Usa-ból, és az unió részéről, akkor talán megérti a sok fidess birka, kormánypárti hívő, hogy nem lehet a végtelenségig lenyúlni korrumpálni az ország pénzét, javait.
Csizmás Kond
Na és mi lesz ha ujat húzunk...lerohannak és itt dekkolnak ötven évig mint az oroszok ?
kamazuka
Basszus,akkor minket is,mert akik kinevezték őket,azokat mi juttatuk hatalomra!
világlátó
Még nem tudjuk mivé válik ez a helyzet. Lehet, az ügyvivőt hazahívják. Új nagykövet nem lesz, mert ide akárkit ugyan már ne küldjenek. Az is lehet, ha az ügyvivőnek mennie kell, jöhet haza a mi nagykövetünk is. Lehet, fel kell tárni a tényeket és borul a bili. Lehet alaptalan rágalmazás lesz ebből és azért kell elkullognia az ügyvivőnek. Lehet megindul a hajtóvadászat a beépített informátorok felkutatására és ha egyet is elkapnak / kreálnak, annak annyi. Lehet, teljes / megegyeznek / feltárás lesz, néhány rendőrségi, ügyészségi, bírósági ügy és aztán minden megy a maga útján tovább.
Ami a legvalószínűbb, Orbán Viktor szabadságharca eszkalálódik és a teljes , rothadó, dekadens nyugati világ megtagadásáig is eljuthat, ami viszont egyenes utat jelent a számunkra Keletre. Most hogy Szijjártó miniszter úr a Külügyek Tanácsa ülésére utazik, ahol esetleg arról is tájékoztatják, hogy a demokratikus berendezkedésü országokat tömörítő szervezetből kizárnak minket, különös izgalom járja át demokratáink lelkét. Végre megszabadulhatunk a gyarmatosítóktól, a globális világ szabadkőműveseitől. Lesz itt olyan békemenet mint amilyent még nem látott az Andrássy út. Komolyra fordítva a szót, egyáltalán nem egy apró diplomáciai eseményről van szó.
Kimenetele beláthatatlan, ha újdonsült külügyérünk nem az ilyenkor leghelyesebb szavakat, kifejezéseket alkalmazza, ha nem az ilyen esetekben a leghelyesebb külügyi- diplomáciai szabályokat alkalmazza. Magyarország népe, társadalma, még nem tudja mit is kockáztat az Orbán kormány, ha pökhendi, cinikus magatartást tanusít. Elgondolni is tragikus, milyen következményekkel számolhatunk. A tudományos világ, a gazdasági kapcsolatok közvetlen és közvetett területei, kultúrális kapcsolatok, kint tanuló diákok, kutatók, ösztöndíjasok, kerskedelmi kapcsolatok, évtizedek alatt kiépült széleskörű kapcsolatok, emberi kapcsolatok, nemzetközi szervezetekben való részvételünk további megítélése, stb. stb. Megéri mindezt kockáztatni?
bundi
@verőce21: neked legyen igazad...tudom az építőipar fellendülését is előre tudzad 2012-ben...
Vizual
@világlátó: Szomouú kép, de ez lesz. És még nem tudják, hogy a plázák és az árúik is kivonulnak, nem lesz, vagykevés luxus cik, ruha stb. Na nem is sorolom. Amig a kritizál Szlovákiában az olcso tejet kiöntik, nálunk meg nem lesz. Emlékeztek arra, hogy jó pár éve, de ma is lehet látni éhezöket plakátokon. Nos eddig filmet csináltak nálunk, most majd reklám plakátot a nyigat elnyomásáról éhező gyerekkel. Nekünk. És a vezetöniknek ? Ja ők Bécsben vásárolnak majd. Gadagitva az alattomos nyigati libsiket.
Toby
Nem történt más, minthogy a prostit lekurvázták és megsértődött !
picike
ha kiváncsiak mit mondok én erre mint kivülálló erre soha ne kerüljön sor ugy lesz jó
picike
@világlátó: nagy a kockázat és ez nem nyereséget igér
miazavalami
nem baj, majd hős vezírünk kardot ránt, és lerohanjuk az usát olyan dübörögve mint ahogy a gazdaság dübörög! Nehogymá beszóljanak a magyarnak aki ráadásul félázsiai! Különben is CSAKK!
Toby
TISZTELETET A KORRUPT, MUTYIHUSZÁR MAGYAROKNAK ! Ergo: a kormánynak !
kamazuka
Azt mondják viccel amerika.
Fel kelll ültetni az érintetteket egy repülőre,és ha a vámnál elutasítják a belépést,akkor nem viccelt az USA,nincs mellébeszélés,mutyi van!
Ha minden piszlicsáré dologra lehet pénzt elszórni,akkor most itt az ideje színt vallani.Ennyit még kifizetünk az adónkból szívesen.
kata53
Naggyon kiváncsi vagyok mikor fognak napvilágra kerülni a nevek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.