A sorrendben harmadik csúfos baloldali vereség után Szigetvári Viktor nem kisebb felismerésre jutott, mint hogy "amelyik ellenzéki párt győzelemként tekint az idei választási eredményekre, az hibázik".

Az Együtt – A Korszakváltók Pártja országos politikai tanácsa vasárnapi ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón az Együtt ügyvezető társelnöke úgy fogalmazott: a 2014-es három választás eredményeit egy ellenzéki párt nem tudja másként értékelni, mint kudarcként. A rendszerváltozás válságával szembenézni hajlandó, az elmúlt 25 évvel szemben kritikus, a szolidaritásban és a versenyben egyszerre hívő politika nem tudott többséget kapni – tette hozzá, és elismerte, hogy ebben az Együttnek is van szerepe, ez pedig komoly önkritikát is igényel szavai szerint.

A baloldali pártok összefogása sok helyütt nem váltotta be a reményeket, de sok helyen sikereket értek el – jelentette ki, többek között példaként említve a zuglói polgármester-választáson győztes Karácsony Gergelyt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
A baloldali politika kb. erről szól: kimondjuk-e végre, hogy áprodott, idejétmúlt szarok vagyunk? Ha igen, ki legyen, aki kimondja? Jó, te mondod. Ne, mondd inkább te. Jó, valaki kimondta. Mi? Kimondta valaki? Hogy lehet ilyet mondani? Indítsunk ellene eljrást, zárjuk ki a pártból!

Évek óta ez megy, egymás mardosása, furkálása, közben meg a Fidesz olyan zseniális és pofonegyszerű ötletekkel, mint a rezsicsökkentés évente két választást megnyer.
pbalage
a jelenlegi ellenzék azért jó, mert a vitya tudja ütni/szapulni/anyázni, és megjelenhetnek mindenféle hírek róla.
Egy síkhülye ellenzék lehet akár 95%-os többségben is, simán lenyomják 2/3-al.
Namármost aki tud valami gondolkodásbogyót előállítani, az szóljon, mert fingom sincs, mit kéne tenni azzal a jelenleg többségben (kábé 66%) lévő emberrel, aki nem fideszes és nincs pénze elutazni szavazni/utálja a fideszt/utálja az mszpt/félti a 47.500 forintját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.