A biciklis felvonulás mintájára szerveződött kerekesszékes megmozdulás összefogást hirdet a fogyatékkal élők és a társadalom többi rétegei között.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Cinikusanmosolygóbalog !!! Neked legyen ezekre az emberekre
megoldás !!!Tudjuk, hogy ez Nektek csak púp a hátatokra...
karma1
A cim olvastan eloszor a taxisokra gondoltam, de tovabbmenve latom, hogy egy masik embercsoportrol van szo, akiknek valoban nagy szuksege van a segitsegre, es arra, hogy ne irjak le oket egy eletre.
Ha meg azt is hozzavesszuk, hogy valakik megpenditettek a gondolatot, hogy MINDEN segelyezes megszunhet, a helyzetuk meg jobban elkeserito.

Oszinten kivanom nekik, hogy a megmozdulasuk sikerrel jarjon, ne lehessen oket egy idiota tollvonassal leirni, hiszen ok is magyar allampolgarok, erzo emberek, csak sokkal tobb problemaval, mint akar a legszegenyebb, de EGESZSEGES magyar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.