A Fidesz frakcióvezetője arra kérte az amerikai hatóságokat, hogy ismertessék bizonyítékaikat a korrupciógyanúra hivatkozva meghozott beutazási tilalommal kapcsolatban, ellenkező esetben szerinte nyilvánvalóan provokációra kell gondolni az ügyben. A kormánypárti politikus erről az ATV Szabad szemmel című vasárnapi műsorában beszélt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Ja, minden bizonnyal az USA annyira unatkozik, hogy ilyen kis fittyfasz országokat, mint Magyarország akar szabadidejében, hobbi jelleggel provokálni :DD
Manhattan
Farkasházy Tivadartól hallottam: "Nem tudom, miből gondolja bárki, hogy a miniszterelnök leszokik arról a káros szenvedélyéről, hogy mindent birtokoljon. Ha sokáig várunk, az egész ország telekkönyvileg Orbán és hűbéresei nevére lesz íratva, és ha nyer is az akkori ellenzék valamelyik választáson, semmiféle vagyonnal nem rendelkezik majd."
karma1
Eleg komoly szegenysegi bizonyitvany, ha az orszag miniszterelnoke meg mindig azon tokol, hogy ez egy vicc, vagy komoly lepes Amerika reszerol.
En voltam Amerikaban, hat ott mar a belepteto vamtisztekre ranezve ez a torpebe oltott orias azonnal rajonne, hogy ez a kitiltas bizony verkomoly volt, Amerika nem szorakozik, leven mas gondja is, nemcsak ez a par megelhetesi sikkaszto-sibolo alak Magyarorszagrol...

Hiaba probalja a kornyezete mosdatni szerecsen-orbant, bizony sz@ros marad az, alul-folul...
silber13
Aki ennyire gyáva és bexari alak volt világ életében, mint ő, az nem fogja most sem megtagadni magát, nem fog , de nem is mer megszólalni, arra ott vannak a csinovnyikjai, akik bármikor beádozhatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.