A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja szerint a Demokratikus Koalíció két EP-képviselője Magyarország lejáratásának céljából szervezte a hétfőre kitűzött közmeghallgatást Strasbourgban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Most elárulom, hogy történt ez. Gyurcsány felhívta Molnárt és Niedermüllert :
- Figyusz srácok! Holnap a büfében szóljatok már ott Brüsszelben mindenkinek, hogy hozzanak már össze a képviselők egy jó kis lejáratást az ország ellen. adjatok mindenkinek egy 50 centest küldök egy doboz Sportszeletet, abból is adjatok nekik. Ja és hívjátok meg őket egy Tesco gazdaságos sörre. / Azt majd ha hazajöttök kifizetem / . Ha valamelyik szabódna tockost, kokit, vagy sallert nekik! /Rátok bízom, mit kapnak, döntsetek belátásotok szerint/ Persze ezeknek se csoki, 50 cent, se sör!!! Tockost, sallert kokit viszont bőven nekik! mert mit képzelnek, hogy nem teljesítik a parancsomat???
Na csókpuszi srácok, lázítsatok eredményesen mind a ketten!
Feri
EcsiAntal
@coyote3: Nem tudnak veszíteni --mindegy mibe kerül csak árthassanak az országnak .--Fecó meg igérte ápr.6-án hogy mindent meg tesz --csak balhé legyen !!!
Bercifiu
Rubi Gyuri véleménye után, már csak úgy lehet jobban lejáratni, ha szarral kent fényképüket mutogatják. Ez a választott többség 20 % akarata.
JAJMÁR
Ugyan már, Brüsszelben mindent tudnak ! Talán még többet is, mint a DK.
Azt is tudják, hogy ki és kik járatják le az országot, ez az egész csak arra jó, hogy talán látják, nem mindenki h@lye még !
nyanya001
Én megmondtam, hogy a Gyurcsány a hibás ! :))
Ő mozgatja az amerikai szálakat, meg a brüsszelit is ! :))
Meg az egész világot !! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.