A műegyetemi október 23-i megemlékezésen Gulyás Gergely mondott beszédet, aki szerint 1956-ban a nyugat tétlenül nézte a forradalom szovjet leverését, most pedig Magyarország önrendelkezéshez való jogát nem tartják tiszteletben. Gulyás a nemzeti egyetértést hiányoltaés azt, hogy az ország jó hírnevét nem mindenki akarja megvédeni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ismét tanúi lehettünk ennek a szánalmas bagázsnak a történelem hamisításra tett kísérletének! És ez a foszer kéri hoyg mindenki védje meg az ország tekintélyét, na egy ilyen ünnepi beszéddel nem fog sikerülni!!! De miért kell te agyatlan egy nemzeti ünnepen ennyi hazugságot összehordani! Mert Gergöke te is tudod miért ne tudnád mi lett volna annak a következmény ha a nyugat beleavatkozik az 56-os eseményekbe?! Meg azt is tudod hogy a menekülteket kik fogadták be? Egy film címe jut eszembe: Ne légy barom!
coyote3
Ez a díszpöcs, mit is tud 56-ról, amikor még kósza gondolat sem volt??? Csak nem a Wittner nevű Corvin közi örömlány mesélte neki, miközben a homokózóban tologatta az autóját???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.