Az internetadó miatt csalódott tömegek válogatott szavakkal szidalmazzák a nemzetgazdasági minisztert és kormányát a Facebook-oldalán közölt kommentekben. "Az internet megadóztatása egyértelműen felesleges, átgondolatlan és rossz! " – van, aki csak így fejezte ki internatadóval kapcsolatos nemtetszését Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Facebook-oldalán, mások ennél erősebb kifejezéseket használnak, például "Kedves Varga úr! Köpjön fel, és álljon alá! "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"...vagy személyesen kell elvinnem a ...ötforintosokban."
Az anyázást leszámítva nekem ez a komment tetszett nagyon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Egy nagy botrányról úgy lehet elterelni a figyelmet hogy gerjesztenek egy nagyobbat.
A NAV-os azért az elég zűrös nekik.
Szimba
@Csizmás Kond: Azt a konkrétumot tudom, amit ezidáig mondtak, ez pedig, amit már leírtam: 1gbyte után 150 ft adó. Gyanítom, bedobták, várják a reakciókat és még vagy 50-szer módosítanak rajta.
m.macskosz
@Feraj49: Ahogy kumming mondja 10,03-kor.
És mivel a szappanért, a samponért és a mosószerért 27%-os áfával növelt árat fizettél eddig, ezután kifizeted a szappangyártó által megállapított árat + az ÁFA-t + az adót.
Tehát adóval növelt árat emel az a drága kormány!
Ha egy kg mosóport eddig 1.000.-Ft-ért adta a gyár, ráteszi a 27 % áfát, amit egyből befizet a büdzsének, most az 1270,-Ft-os árra a kormány rátesz 11 forintot, amit szintén nem a bolt tartja meg, hanem megy a büdzsébe.
Így lesz egy max. 500 forintos önköltségű mosóporból Neked, nekem, nekünk 1.281,-Ft.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.