A kormány arra kéri az amerikai nagykövetséget, ha tudomásuk van a most folyó étolajos ügyön túl további korrupciós tevékenységről, hozzák nyilvánosságra, ezzel is segítve a magyar hatóság munkáját. A...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Akkor nem értem, miért lepődött meg a kormány ?
Miért adja a hülyét ?
A miniszter elmondta: NAV 2013 decembere óta büntetőeljárást folytat, élelmiszeriparban elkövetett, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás miatt, összesen háromezer vizsgálat zajlik. (A cég két évvel korábban tett bejelentést. A szerk.)

A bűnszervezet 12 gazdasági társaságból állt, cukrot, étolajat, kávét hoztak be Szlovákiából, a kár meghaladja a kétmilliárd forintot. A NAV februárban 50, májusban 400 helyszínen tartott helyszíni vizsgálatot. Azonosították a bűnszervezet vezetőjét, 8-an vizsgálati fogságban, 4-en előzetes letartóztatásban van, 4-et közokirat-hamisítással vádolnak, 800 millió forint értékben rendelt el vagyonlefoglalást a NAV, együttműködésben a szlovák hatóságokkal - derült ki a miniszteri tájékoztatásból.
És tessen mondani a CBA 4 milliárdos ÁFA csalásával mi lesz ?
bakegya
A névsor vicctornál-töle kellene kikérni talán a család,a haverok,részvényesek és azok rokonnyai barátai,esetleg idegen földön már...a hernádival mi van,meg van még?
bundi
Kubatov lista megvan még gondolom...csak a fejlécet kell átírni és már mehetnek is a revizorok...mert mi is indokolhatná hogy visszaszavazták ezeket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.