2014. október 23. Egy olyan országban élünk, ahol az utóbbi, bő 24 óra leforgása alatt, többek között a következő történt: Az ország kormánya új költségvetést terjesztett be, benne egy néhány sorban definiált internetadóval, ami, hogy ne szaporítsuk a szót, nem csupán saját korábbi véleményével plusz jelenlegi vállalásaival ment szembe, de mindazzal, amit a gazdasági racionalitás, modernitás, progresszió és esélyegyenlőség fogalmán értünk manapság. Bármi is legyen a javaslat értelme – figyelemelterelő gumicsont, egy későbbi kompromisszumhoz igazított nagyotmondás, vagy tényleg csak egy spontán ötlet, mert „kellett a pénz” – biztosan nem tudatos stratégiához illeszkedő adópolitika. (Ha ez mégis egy stratégia, akkor mindent elmondtunk róla itt.) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Szimpatikus nagyon, tényleg, hogy civilek már vasárnapra szerveztek egy tüntetést az internetadó ellen, amihez a Facebookon már 24 ezren csatlakoztak, erre most ez az LMP-s, Együtt-PM-es fikablog jól alájuk vág, és szervez egyet három nappal korábbra...

Miért nem tudtok ti is vasárnap menni? Ha már mindenáron ezzel akartok politikailag nyerészkedni, hogy civil állampolgári kezdeményezésekre rátelepedtek az ótvaros, béna (és hát láttuk már három választáson, hogy mennyire nulla) pártocskáitokkal?
kukac50
Nem kellene adót emelni vagy újat kivetni ha nem Matolcsy alapítványán keresztül mentenék a pénzt ki az államkasszából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.